Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Det bedste stjerneskud jeg”
Anmeldelse af Røgeriet

Røgeriet
nr. 17 af 42 Restauranter i Samsø
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 5 uger siden fra mobile enheder

Det bedste stjerneskud jeg nogensinde har fået! Fantastisk dejlig og hyggelig placering på havnen, god betjening og rart og imødekommende personale!
Kan varmt anbefale at besøge dette sted til noget mad eller et glas vin/en øl

Dato for besøg: juli 2020
Tak, 589caspark
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (58)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

5-9 af 58 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2020 fra mobile enheder

Skøn oplevelse på kajen, fantastisk friske fiskeanretninger - vi spiste muslinger, stjerneskud, fiskefilletter og fiskedeller - mums....

Dato for besøg: juni 2020
Tak, 72jesperp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020 fra mobile enheder

Fik et par hurtige fiskefrikadeller inden turen hjem. De efterlod ikke ekstra at huske om Samsø. Håber vi er heldigere med maden, næste gang vi kommer til øen.

Dato for besøg: juni 2020
Tak, larshardingk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2020

Så hyggeligt et sted med dejlig frisk personale.
Frisk og god mad.
Borde helt ned til havnen, virkelig god stemning.

Dato for besøg: maj 2020
Tak, Annette D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2019

Var på Samsø i maj måned og fik de bedste fiskefrikadeller og havde glædet os til at få dem igen i lørdags men sikken en skuffelse de var så ringe så jeg tænker at de har glemt opskriften.

Dato for besøg: august 2019
    • Service
    • Mad
1  Tak, Poulanne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Røgeriet, kiggede også på

 

Har du været i Røgeriet? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering