Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meraviglioso!!!”
Anmeldelse af Piccolo Grand Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 3 websites mere!
Piccolo Grand Hotel
Vurderet som nr. 1 ud af 10 hoteller i Pizzo
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 13. maj 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Ang880929
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PiccoloGrandHotel, Il team hos Piccolo Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. maj 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (220)
Der er nyere anmeldelser for Piccolo Grand Hotel
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

211-215 af 220 anmeldelser

Anmeldt 13. oktober 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, mohrs
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PiccoloGrandHotel, the team hos Piccolo Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. oktober 2011
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. oktober 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Masja Z
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PiccoloGrandHotel, the team hos Piccolo Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. oktober 2011
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 24. september 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, CARLUM
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PiccoloGrandHotel, il team hos Piccolo Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 25. september 2011
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 31. august 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, ilconte1950
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PiccoloGrandHotel, il team hos Piccolo Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. september 2011
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Pizzo
4.2 km væk
Hotel Marinella
Hotel Marinella
Nr. 6 af 10 i Pizzo
104 anmeldelser
24.6 km væk
Hotel Rocca Della Sena
1.6 km væk
Grand Hotel Esperia
Grand Hotel Esperia
Nr. 7 af 10 i Pizzo
65 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
22.3 km væk
Hotel Tirreno
Hotel Tirreno
Nr. 1 af 13 i Parghelia
474 anmeldelser
29.9 km væk
Villaggio Club Baia del Sole
31.2 km væk
Hotel Village Eden
Hotel Village Eden
Nr. 2 af 21 i Tropea
568 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Piccolo Grand Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Piccolo Grand Hotel

Adresse: Via Chiaravalloti 32, 89812 Pizzo, Italien
Beliggenhed: Italien > Calabria > Province of Vibo Valentia > Pizzo
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Bustransport Suiter
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 10 hoteller i Pizzo
Prisområde: 908 kr.-1.087 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Piccolo Grand Hotel 4*
Antal værelser: 9
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Piccolo Grand Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering