Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deixou a desejar”
Anmeldelse af Hotel Aymore

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Mangaratiba
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Hotel Aymore
Vurderet som nr. 22 ud af 47 specialiseret indkvartering i Mangaratiba
Anmeldt 6. januar 2016
Google Oversæt

Værelsestip: Quartos com ar condicionado serão melhores opções. Ventilador de teto não dá conta do calor do RJ.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2015, rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Flavio L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (7)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

4-7 af 7 anmeldelser

Anmeldt 31. december 2015
Google Oversæt

Værelsestip: son todos horribles yo cambie varios y cada uno tenia una nueva variedad de detalle importante horr...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Celia S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. december 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2015, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Márcio B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. december 2014
Google Oversæt

Værelsestip: Acredito que os quartos que dão para a rua devem ser evitados, dado o grande movimento do centro do...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2014, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Service
4  Tak, Lyconides
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Mangaratiba
Centro
Hotel Galicia
Hotel Galicia
Nr. 267 af 286 i Rio de Janeiro
126 anmeldelser
Pousada Costa Verde
Nr. 1 af 3 i Vila Muriqui
19 anmeldelser
Club Med Rio Das Pedras
Nr. 1 af 5 i Mangaratiba
2.973 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Pousada Serra & Mar
Nr. 2 af 3 i Vila Muriqui
27 anmeldelser
Centro
Hospedaria Gomes Freire
Hospedaria Gomes Freire
Nr. 17 af 47 i Mangaratiba
4 anmeldelser
Verona Hotel
Nr. 18 af 47 i Mangaratiba
3 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Aymore? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Aymore

Adresse: Rua Carlos Sampaio, 106, Mangaratiba, Rio de Janeiro 20231-082, Brasilien
Beliggenhed: Brasilien > Rio de Janeiro > Mangaratiba > Centro
Hotelstil:
Vurderet som nr. 22 ud af 47 specialiseret indkvartering i Mangaratiba
Hotelklasse:2 stjerner — Hotel Aymore 2*
Antal værelser: 45

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering