Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Næstved
Tilføj
Indbakke
Søg
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (205)
Filtrer anmeldelser
205 resultater
Medlemsvurdering
13
71
63
38
20
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
13
71
63
38
20
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
11-16 af 205 anmeldelser
Anmeldt d. 23. juli 2019 fra mobile enheder

Vi har haft 2 overnatninger med dejlig morgenmad.
Værelset var fint og rent og vi havde en dejlig udsigt over Næstveds tage.
Middagen var et kapitel for sig. Vi fik 2 smukt anrettede tallerkener. Forret var kulmule terrin og hovedret glaseret svinefillet.
Dejlig kaffe og kage til dessert.
Personalet var hele måltidet igennem meget opmærksom og smilende.
En dejlig oplevelse

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, leneh_jl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. juli 2019

Sød og hjælpsom betjening i receptionen. Hyggeligt hotel som trænger til en kærlig hånd. Værelserne er kedelige og ikke velholdte. Slidte håndklæder på badeværelset. Kedelig morgenmad og aftensmaden var ikke meget bedre. Alt i alt en kedelig oplevelse. Dette ophold var købt på auktion og det var ikke pengene værd.

Dato for ophold: juli 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, benonim2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. juli 2019 fra mobile enheder

Overnatning i forbindelse med bryllupsdag. Hyggeligt hotel med dejlig atmosfære. Betjeningen var meget søde og elskværdige. Værelser var rart og sengen var behagelig. Lidt lydt men det hører nok til et ældre hotel.

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, A1325WIpeterh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. maj 2019

Havde bestilt 2 overnatninger på Hotel Vinhuset i Næstved, et fantastisk gammelt hotel med sjæl og hygge.
Stedet oser af at her er man velkommen, personalet var i top og maden til ug +
jeg nød alle dagene og med et morgenbord hvor intet manglede kunne vi ikke klage over noget

Dato for ophold: maj 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, GitteF111
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. maj 2019

Fik værelse på 2 sal, loftetagen med skrå vægge. Meget slidt og dårligt vedligeholdt og
beskidt. Allerede på gangen fik vi et forvarsel ,der lå beskidte håndklæder.
Vi fik åbnet et halvrådnet vindue for at få lidt frisk luft ind. Desværre fik vi fyldt værelset med mados fra udluftningen fra køkkenet som stod på taget lige udenfor. Gulvet på værelset gyngede og man frygtede at gå igennem gulvet.
Vi havde et ophold med 2 retters meny, det var jævnt trist, den ene forret var rimmet torsk altså rå torsk. Normalt serveres den i tynde skiver men her var det en blok rå torsk.
Hotellet ligger meget centralt med toppede brosten på gaden og da der ingen elevator er kan det ikke anbefales for dårligt gående. Meget få P pladser ved hotellet.
Personalet var venligt og imødekommende.

Dato for ophold: maj 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Jan Ole A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser