Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“3 familie pizza take away.”
Anmeldelse af Solo Pizzaria

Intet tilgængeligt billede
Har du et billede?
Tilføj det.
Solo Pizzaria
Restaurantoplysninger
Anmeldt 11. august 2021

Det er meget lang tid siden, jeg har fået en så ringe og dyr pizza. 200 kr for en familie pizza.
Virkelig dårlige råvarer. Strimmel skinke som kvalitetsmæssigt kan købes bedre i Aldi.
Tror jeg talte 10 stykker pepperoni på en Familie pizza. Til grin og spild af penge.

Dato for besøg: august 2021
Tak, W3735TIjacobh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 10 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020

Bestilte en lasagne. Fik serveret et eller andet, der lignede, men det var ikke lasagna. Varmet i mikrobølgeovn, kedeligt og smagesløs.
Gør dig selv en tjeneste og ikke spise her!

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, 226giulianah
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. marts 2019

Godt sted. God betjening og god mad hvor især den indbagte med ekstra ost og tomatsovs skal fremhæves. Kan anbefales både til frokost og aften.

Dato for besøg: marts 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lars K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2018 fra mobile enheder

Har aldrig fået så dårlig en Pariserbøf, - for ikke at tale om tilbehør. Tror kokken skal på studietur. Måske valgte vi forkert da man ikke får denne ret i Italien ! Fortryder at vi satte os ved dette sted som ukendte besøgende i Næstved storcenter.

Dato for besøg: september 2018
Tak, anettekromann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2018

Min kone + veninde var i Centret, og købte mad med hjem. Købte 2 pizzaer samt græske bøffer med pommesfrites og salat til mig. Pizzaerne vare nogenlunde.. noget svampede, men de græske bøffer var næsten ikke til at spise. Tørre og havde fået alt for meget. Vores hund ville heller ikke have kødet.

Dato for besøg: juni 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Johnny E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Solo Pizzaria, kiggede også på

 
Næstved, Naestved Municipality
Næstved, Naestved Municipality
 

Har du været i Solo Pizzaria? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering