Tak for din feedback. Vi sætter stor pris på din ærlige vurdering af dit ophold hos os. Jeg beklager dybt de udfordringer, du oplevede med morgenmaden. Det er vigtigt for os at sikre, at vores gæster får en behagelig start på dagen, og jeg beklager, at vi ikke levede op til dine forventninger på dette område.
Vi arbejder hårdt på at sikre, at vores morgenbuffet er tilstrækkeligt fyldt op til alle vores gæster, uanset tidspunktet på dagen. Det er beklageligt, at dette ikke var tilfældet under dit besøg. Jeg vil sørge for at videregive dine kommentarer til vores restaurant, så vi kan forbedre vores service og sikre, at dette ikke gentager sig.
På den positive side er jeg glad for at høre, at du fandt værelserne behagelige, og at rengøringen og servicen i receptionen var tilfredsstillende. Vi sætter stor pris på dine venlige ord om disse aspekter af dit ophold.
Endnu en gang, tak for din feedback. Vi håber, at du vil give os en chance mere til at vise dig vores forbedringer. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.
Med venlig hilsen
MONTRA SKAGA HOTEL