Laveste priser for dit ophold
Booking.com
195 US$
Refusionsberettiget før søn. 17. dec.
Expedia.com
195 US$
Refusionsberettiget før lør. 16. dec.
Forudbetaling er ikke nødvendig
Få bonusser med One Key
Vio.com
189 US$
Hotels.com195 US$
Priceline195 US$
Trip.com
Vis 15 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Hoteller i nærheden
Anmeldt d. 7. juli 2023

Ok værelse, men ikke ok, at fadene til morgen var helt eller delvist tomme. Hvis man ikke kan levere morgenmad indtil den tid, der er morgenmad (til kl. 10), må man tilpasse. I må da vide, hvor mange, der er på hotellet.
Vi sov længe til 8:45 (vi har ferie), men der var ikke meget tilbage på fadene.

Værelsestip: Husk at rydde op ved morgenbordet. Vi sad en lille time sammen med andres service og madrester, uden at det blev ryddet op.
Dato for ophold: juli 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Conni G
Anmeldt d. 3. juli 2023

Vi havde et 3-dages ophold med middag og picnic. Blev godt modtaget og fik et rigtig godt værelse. Fik begge dage 2 retters menu som smagte rigtig godt samt morgenmads buffet som også var rigtig god og en super dejlig picnickurv. Venligt personale hele vejen rundt men må især nævne receptionisten som lagde en ferie brochure vedr. Skagen ved vores picnickurv da hun erfarede at vi ville køre dertil.

Dato for ophold: juni 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jørgen G
Anmeldt d. 25. juni 2023

Vi kan kun anbefale Skaga, der er styr på tingene, personalet er venlige hjælpsomme og ikke mindst imødekommende, vi havde bestilt ophold med morgenmad, der var heller ikke en finger at sætte på dette.

Vi kommer igen den 4/7 til et længere ophold.

Mvh Monika og Svend Erik

Dato for ophold: juni 2023
Rejsetype: Rejste som par
Tak, svend erik A
Anmeldt d. 21. maj 2023 fra mobile enheder

Fint og hyggeligt, som forventet - skønt med en lille terasse udenfor værelset, da vi var heldige og have solskinsvejr. Virkelig lækker mad i restauranten, vi fik en skøn fiskeret og dessert til aften - kunne ikke have været bedre, og morgenbuffeten var også god. Beliggenheden er lidt kedelig, men ingenting at sætte på selve hotellet.

Dato for ophold: maj 2023
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Dorthe J
Anmeldt d. 9. maj 2023 fra mobile enheder

Hotellet virker meget som et konferencehotel - værelset var rent og pænt - dejligt med 2 små lænestole men helt ude hygge. Receptionen var særdeles venlig og imødekommende. Vi havde booket en overnatning med en 2 retters menu - maden var desværre ikke vores smag - den røgede torsk var meget salt og kyllingen til hovedret næste uden smag, men betjeningen var rigtig god. Morgenmaden var dejlig. Vi kommer næppe igen.

Dato for ophold: maj 2023
Rejsetype: Rejste som par
Tak, vernere2015
Skaga Hotel, Direktør hos Montra Skaga Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. maj 2023

Tak for at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse. Vi er kede af at høre at maden ikke levede op til jeres forventninger, men vi er glade for at høre at betjeningen både i receptionen og i restauranten var god.
De bedste hilsner
Dorthe, receptionist