“Charmerende, lille intimt sted helt ud til havnen.”
Anmeldelse af Cafe Møller

Cafe Møller
Prisklasse: 30 kr. - 172 kr.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 14. juni 2024 fra mobile enheder

Dejligt lille intimt sted. God mad og god betjening. En smule ventetid, da det lille sted blev hurtigt fyldt til middag. - Heldigvis er det gode tegn.

Dato for besøg: juni 2024
Tak, LasseJ1989
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 21. april 2024

Flot udseende café men med en halvdårlig beliggenhed: Hverken i centrum eller "rigtigt" på havnen og fra terrassen er der ikke udsigt over en hyggelig havn med sejlskibe osv. men til en på mange måder ucharmerende arbejds- og industrihavn.
Pæne borde og gode stole, men alligevel ender caféen med at være lige så charmerende og hyggelig som et cafeteria i Ikea, her kunne meget let steppes lidt op med udsmykning, blomster, osv.
Samme blanding af godt og skift mht. vores stjerneskud , som umiskendeligt var med friske fisk (der er nu også kun 20-30 meter hen til kajkanten, så alt andet ville have skuffet), der var rigeligt med gode og friske rejer og det grove toastbrød var ristet lige tilpas, men til gengæld skuffede en lidt træt salat og en absolut "intetsmagende" hjemmelavet dressing.
Tjeneren var flink, men på ingen måder personlig, man er ikke i tvivl om, at standardgæsten på stedet er en turist på gennemfart fra færgen til centrum, og sådan en behøves åbenbart ikke den "store pakke" mht. betjening.

Dato for besøg: april 2024
    • Stemning
    • Mad
Tak, frpe1960
Anmeldt 22. januar 2024

Dejligt sted med god mad - altid venlig og god betjening.
Vi kommer ofte og glad og gerne igen.
Alid veltillavet mad og rent og pænt

Dato for besøg: december 2023
1  Tak, 985annemarief
Anmeldt 28. september 2023

Cafe Møller laver nogle rigtige lækre retter. Vi fik luxus stjerneskud. Kan næsten ikke beskrives så lækre var de. Sødt personale. Serviceminded. Dygtig kok. V.h kaj petersen.

Dato for besøg: september 2023
    • Stemning
    • Mad
Tak, 201kajp
Anmeldt 5. august 2023 fra mobile enheder

Det mest lækre stjerneskud i Danmark indtil dato med en stor kold øl. Superbetjening blå himmel og solskin … det bliver ikke meget bedre. Tak for oplevelsen - vi kommer igen

Dato for besøg: august 2023
Tak, Claus E

Rejsende, der kiggede på Cafe Møller, kiggede også på

Har du været i Cafe Møller? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering