Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Betalinger foretaget af partnere påvirker rækkefølgen af de viste priser, og med hensyn til fremhævede eller sponsorerede sorteringsrækkefølger kan partnernes betalinger også påvirke rækkefølgen af de anførte overnatningssteder.
Anmeldelser (101)
Filtrer anmeldelser
102 resultater
Medlemsvurdering
9
41
40
8
4
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
9
41
40
8
4
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 102 anmeldelser
Anmeldt d. 29. oktober 2018

Fred og ro og udsigt til natur på de værelse der ligger ud til skov, hvilket for os var godt, men i øvrigt et roligt sted. Enkelt og pænt og rent. God og solid morgenmad. Hjælpsomt smilende og venligt personale. Man føler sig hjemme.

Dato for ophold: oktober 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, KEJ891
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. juli 2017 fra mobile enheder

En Hirtshals tur endte på Motel Nordsøen. Vi valgte at spise her da vi havde hørt om deres stjerneskud.

Vi fik alle et fantastisk stjerneskud på motellets restaurant. Fisken var frisk, tallerkenen flot anrettet og rigtig god service - dejlig rolig stemning fra motellets gæster.

Dato for ophold: juli 2017
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Jesper L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. juni 2017 fra mobile enheder

Motellet er et motel men...

Der er enkelt, rent og pænt med gode senge og fin plads i værelset. Der var roligt og fint at sove. Opholdsstue med bløde møbler og plads til at spise.
God morgenmad og meget imødekommende og venlig betjening.

Dato for ophold: juni 2017
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, erikg123
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. juli 2015

Utroligt hjemligt og rigtigt søde værtsfamilier,de er altid smilende og i godt humør.God morgenbuffet.Pæne og rene værelser og dejlig roligt.Der er kort afstand til det meste i Hirtshals og ikke mindst Oceanariet.
Alt i alt et motel Hirtshals kan være stolte af.

Dato for ophold: august 2014
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, hosehul
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. juli 2015 fra mobile enheder

Der er ikke så mange dikkedarer på Nordsøen. Man får en venlig og smilende velkomst med nordjysk lune, og man er hurtig installeret på værelset, som er pænt og rent. I forhold til større hoteller, er både ind og udtjekning hurtig. Morgenmaden er ok, men den kunne godt peppes op med lidt lunt.

Dato for ophold: juli 2015
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 896larss
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser