Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Dorte T
Aars, Danmark

Hyggeligt gammelt hotel

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 12. jun. 2023fra mobile enheder
Hyggeligt gammelt hotel i nærheden af centrum. Venligt og hjælpsomt personale. Morgenmaden var rigtig god og vi kan kun sige at det ikke er sidste gang vi kommer her. Har man ekstra tid kan man køre en tur til Skanør. Der er rigtig god strand og flere fiskerestauranter
Dato for ophold: juni 2023
Rejsetype: Rejste med venner
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
  • Vio.com
8.2 km fra Anno 1793 Sekelgården
Vis flere hoteller i Ystad
Anmeldt d. 27. september 2022

En noget blandet oplevelse. Omgivelserne er jo hyggelige og charmerende nok, og beliggenheden i centrum er god.
MEN, det er så også det. Virkelig spøjs og nærmest fraværende betjening. Man fik næsten fornemmelsen af at være lidt i vejen.
Meget lydt på værelset og lidt til den nussede side - måske fordi det meste er lidt slidt og trist. Sengen var virkelig ikke god, og morgenmaden kedelig. Vi kommer ikke igen.

Dato for ophold: september 2022
    • Renlighed
Tak, Bettina B
Anmeldt d. 9. april 2022

Det var en underlig oplevelse vi havde...der var egentlig rent, men der virkede nusset og slidt. Værten virkede egentlig flink og imødekommende, men var også afvisende, Morgenmaden var en blanding af ok og kedelig. Den ansatte ved morgenmaden var ikke spor imødekommende og helt uden øjenkontakt på noget tidspunkt...Meget underlig stemning på¨hele hotellet!...og vi er ellers ikke sarte!!! Vi kommer ikke igen, og har prøvet flere andre overnatningssteder i Ystad, som vi hellere kommer tilbage til

Dato for ophold: april 2022
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
Tak, MKdanmark
Anmeldt d. 8. september 2020 fra mobile enheder

Dette hotel besøgte vi til under vort besøg i Ystad og vi blev især tiltrukket af den gamle historiske bygning. Placeret i city og tæt på kirke og strøg. Bygningen er meget gammel. Indretningen er hyggelig.

Dato for ophold: september 2020
Tak, 748Rita
Peter Schönstrom, Owner hos Anno 1793 Sekelgården, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. februar 2021

Mange Tak för din fina recension! Du har förstått att man genom att bo på Sekelgården anno 1793 får historia och charm på köpet.
Välkommen åter!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Anmeldt d. 31. juli 2019 fra mobile enheder

Charme og hygge. Det er vist de eneste plusser. Har sovet så elendigt og har fået ondt i ryggen, sengen var så slidt at vi begge trillede ind mod midten. Det har en hyggelig gårdhave, det ligger tæt på byen og havnen. Internettet er også iorden.
Der er meget lydt.
Vi kommer nok ikke igen.

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 907annemarien

Tack för feedback!

Anmeldt d. 23. september 2018 fra mobile enheder

Charmerende og hyggeligt gammelt hotel - i rolige omgivelser - god søvnkvalitet - rent og pænt.
Havde bedt om et værelse i stueetagen da vi ikke er gode til trapper - fik et dejligt værelse lige ved indgangen = sadelmagerens rum.

Dato for ophold: september 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Annette B
Peter S, Manager hos Anno 1793 Sekelgården, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. november 2018

Mange tak og paa gjensyn!

Receptionen