Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Travelocity
Booking.com
eDreams
111 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 08/10/21
Orbitz.com
Expedia.com117 $
FindHotel118 $
Vis 13 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (183)
Filtrer anmeldelser
184 resultater
Medlemsvurdering
45
69
45
20
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
45
69
45
20
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 184 anmeldelser
Anmeldt d. 23. september 2018 fra mobile enheder

Charmerende og hyggeligt gammelt hotel - i rolige omgivelser - god søvnkvalitet - rent og pænt.
Havde bedt om et værelse i stueetagen da vi ikke er gode til trapper - fik et dejligt værelse lige ved indgangen = sadelmagerens rum.

Dato for ophold: september 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Annette B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Peter S, Manager hos Anno 1793 Sekelgarden, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. november 2018

Mange tak og paa gjensyn!

Receptionen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. september 2017

Gammelt hus i flere afdelinger meget charmerende ,og med Kriminalkommisær Wallanders værelse samt hans færden i Ystad ,dejlig morgenmad og super flink personale, virkelig en oplevelse ,og nemt at komme til

Dato for ophold: august 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, pomfrit6
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. juli 2017 fra mobile enheder

Charmerende og romantisk hotel, med venligt og imødekommende personale. Lidt i den dyre ende. Vi fik dejlig morgenmad i en hyggelig have. Centralt beliggende. Mulighed for parkering af motorcyklen i garage.

Dato for ophold: juli 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, mette w
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. december 2016

Ingen ordenligt service ved ankom.
Morgenmaden så dårlig, gammelt pålæg mm.
Sengelampe virkede ikke. Klædeskab kunne ikke bruges.
Det eneste positive var at det lå knald godt i forhold til byen.
Slidt og gammelt.........ikke min stil. Havde fået det anbefalet varmt.
Har ikke tænkt mig at komme igen.

Dato for ophold: december 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Go799825
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. november 2016

Bindingsværk, fritliggende loftsbjælker på værelset. Lukket gammel købmandsgård. Hvis man er til det er dette stedet. Hotellet ligger super centralt i Ystad, men er som så mange andre hoteller i Sydsverige vel mere B&B end hotel. Her er gode senge, stille og fredeligt med god wi-fi. Rent og pænt på værelset. Vi to mennesker fik dog et værelse i 2 etager med 5 sovepladser. For os havde en lille sofagruppe gjort mere lykke. Men det er et udmærket sted.

Dato for ophold: november 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Morten B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser