Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (6.387)
Filtrer anmeldelser
6.387 resultater
Medlemsvurdering
3.817
1.801
546
163
60
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
3.817
1.801
546
163
60
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 6.387 anmeldelser
Anmeldt d. 8. maj 2021 fra mobile enheder

Vi har efterhånden været her en del gange og er normalt meget glade for det, men som årene er gået er der en tendens til, at lydniveauet er steget i spaområdet - og særligt i deres “seaview relax mot havet”. Det plejer at være det rum, vi søger tilflugt til når vi netop vil have fred i øregangene og bare vil dase.

Idag må man både have mobilen på lyd, snakke højlydt og i det hele taget tale i et normalt/højt toneleje. Måske det alene egentlig er Lido - kritikken skal rettes mod, men det er helt klart afgørende for, vores vi skal booke vores næste retreat.

Dato for ophold: april 2021
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, 819vivil
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Carina Dillman, Hotelldirektör hos Ystad Saltsjobad, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. maj 2021
Google Oversæt

Hej

Vad roligt att du hade en fin vistelse hos oss. Tack för din feedback.

Vår koncept och vår idéer är just att blanda, dofter, musik, ljus, skratt och kärlek, det är en del av upplevelsen,
Du har helt rätt, vid har mer en lounge känsla. Vårt "spa" heter just Lido Longe för att vi vill vara lite mera tillåtande, du kan njuta till musik, skratta, spela spel, äta ljuvligt god mat i morgonrock eller testa nya drinkar. På vårt seaview område ska du fortsatt kunna vara i tystare och lugn miljö och lyssna på vågorna om du väljer det .

Hoppas vi ses snart igen .

Carina Dillman General Manager Ystad Saltjöbad

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. oktober 2020

Jeg har tidligere besøgt Ystad Saltsjobad og besluttede derfor at tage dertil igen med min kæreste. Desværre har coronarestriktionerne haft en betydelig påvirkning på de ydelser, der er på ystad. Dels var der af ukendte årsager 3 forskellige bassiner/spaoplevelser lukkede. Det galt den store udendørs pool, koldtvands bassin samt saunagus. Desuden var der ikke pilates eller anden form for aktivitet. Ydermere var morgenmadsbuffeten skiftet ud med en MEGET SKUFFENDE morgenmadstallerken. Det er ok, at der ikke er buffet, men den morgenmadstallerken var simpelthen dissederet dårlig. Desværre

Dato for ophold: oktober 2020
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Miestjerne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Carina Dillman, Hotelldirektör hos Ystad Saltsjobad, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. oktober 2020
Google Oversæt

Hej

Tack för din ärliga feedback!

Det var tråkigt att din upplevelse av oss inte var den du förväntat dig denna gång.

Vi längtar också efter vår frukost buffe, ....
Under denna tid då vi har dessa regler att förhålla oss till när det gäller trängsel, så har vi valt att servera frukost på tallrik, för att skapa en säker och trygg plats för våra gäster. Det var tråkigt att du upplevde den som trist, de flesta ser det som en extra service att kunna bli serverade direkt vid bordet, med både varm och kall mat.

Vi hoppas precis som du att vi snart återgår till en vanligare vardag, och då kommer vi att gå tillbaka till vår magnifika stora frukostbuffé, samt att alla pooler är öppna och våra träningspass kör på för fullt igen.

Ta hand om dig hoppas vi ses snart igen Carina Dillman General Manager Ystad Saltjöbad.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. oktober 2020

Fantastisk beliggenhed. Dejlig mad. Virkelig venligt og imødekommende personale. Pæne og rene værelser (dog en enkelt svipser med chips i lænestolen).
Vi fik en welnesspakke: “Creek Experience”, og det kan varmt anbefales. Det var to timer med lækre bade, dufte, saunabesøg, haman, mudderindpakning. Virkelig dejligt. Kort sagt dejligt sted.

Et par ting trækker lidt ned:
Det er lidt uheldigt, at badeværelse og toilet på værelserne lukkes med en glasskydedør. Det betyder meget lidt “privatliv”, og man skal kende hinanden særdeles godt, hvis man deler værelse - ellers kan det godt blive akavet.
En anden ting er virkelig irriterende. Der er musik overalt. Ovenikøbet en slags supermarkeds-muzak. Det ødelægger lidt stemningen af badehotel og står i kontrast til indretning, natur og ro. Musikken skal slukkes - så vil meget være bedre.

Værelsestip: Vi valgte værelser med udsigt til havet - det er ret enestående. Gerne på en af de øvre etager.
Dato for ophold: oktober 2020
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Per K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Carina Dillman, Hotelldirektör hos Ystad Saltsjobad, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. oktober 2020
Google Oversæt

Hej Per

Tack för din feedback och dina tankar. Både ris och ros. Uppskattas.
Vad roligt att du gillade Vår signatur behandling Creek Experience, den är värd sin vikt i guld!

Vårt "spa" heter just Lido Longe för att vi vill vara lite mera tillåtande, du kan njuta till musik, skratta, spela spel, äta ljuvligt god mat i morgonrock eller testa nya drinkar. Du kan fortfarande ligga i tystare miljö och lyssna på vågorna om du väljer det.

Alla rum är olika varandra i storlek och utseende, nästa gång du bokar säg till att du vill ha ett rum utan glasdörr, så ordnar vi det!


Hoppas på en fortsatt fin och frisk hört

Välkommen tillbaka.
Carina Dillman General Manager Ystad Saltjöbad



Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. oktober 2020

Hvis man har brug for et par dages total afslapning, så er Ystad Saltsjobad helt klart stedet at tage hen. Her er der en god stemning med dejlige, varme pools og god mad. Vi vender helt sikkert tilbage.

Dato for ophold: oktober 2020
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, jeanettehesselberg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Carina Dillman, Hotelldirektör hos Ystad Saltsjobad, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. oktober 2020
Google Oversæt

Hej Jeannette!

Tusen tack för fin respons och för 5 ljuvliga stjärnor.!
Toppen, hoppas på att snart få hem er hos oss som gäster igen


Ta hand om dig

Carina Dillman General Manager Ystad Saltjöbad.  

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. oktober 2020

Vi havde et dejligt ophold. Hotellet ligger meget smukt. Spa-afdelingen var skøn og ikke overfyldt. Personalet var meget serviceminded og der var taget gode forholdsregler i forhold til Corona. Vi var meget trygge.

Dato for ophold: oktober 2020
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Line1802
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Carina Dillman, Hotelldirektör hos Ystad Saltsjobad, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. oktober 2020
Google Oversæt

Hej Line!

Tack för att du gillar oss och för din respons.
Så roligt att du är nöjd med er vistelse.

Tack för 5 stjärnor- Hurra - Kom snart tillbaka!


Carina Dillman General Manager Ystad Saltjöbad

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser