Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (653)
Filtrer anmeldelser
653 resultater
Medlemsvurdering
445
170
25
4
9
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
445
170
25
4
9
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 653 anmeldelser
Anmeldt d. 4. april 2017 fra mobile enheder

Vi ville væk fra Gili T's larmende østside og fandt denne perle på den nordvestlige side af øen. Dejlige strandstole, hyggelig strand og venligt personale, som lod os bruge deres faciliteter, til trods for at vi ikke boede på hotellet. Vi skulle blot købe lidt drikkelse el. andet, men deres juicer/smoothies var også alle pengene værd:)
Vi spiste enormt lækker frokost på stedet til billige penge. Det hele kan klart anbefales og man ønskede klart at bo på sådan et sted frem for på østsiden.

Dato for ophold: april 2017
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Katharina V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Yves B, Owner hos Desa Dunia Beda Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. april 2017
Google Oversæt

Dear Kathrina

Thank you for taking your time to share your experience with other travelers.

I am appreciate for this positive feedback. I wish that you would visit us again in the near future.
Thank you again & Enjoy the rest of your holiday.

Warmest Regards,
Desa Dunia Beda Team.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. februar 2017

Lækre villaer og meget venligt personale. Ikke et stort sted, men stille og roligt. Fint med adgang og spisning på stranden. Vil helt sikkert anbefale Desa Dunia Beda Beach Resort til andre - især familier.

Værelsestip: Fine og store villaer. Vi havde 2 værelser og 2 badeværelser, samt dejlig stor terrasse.
Dato for ophold: februar 2017
Rejsetype: Rejste med familie
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
4  Tak, Heidi & Carsten J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 21. november 2016

Vi boede tre dage på Desa Dunia Beda Resort og det var de bedste tre dage på vores ferie. Utrolig serviceminded personale og meget pænt og rent resort. Alle værelser(hytter) har udsigt til havet fra den skønne have. Vil til hver en tid anbefale dette hotel til alle der ønsker lidt luksus på Gili Trawangan! Desuden var maden på hotellet rigtig skøn.

Dato for ophold: september 2016
Tak, Kirstina S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. oktober 2016

Vi boede i en af de lækre hytter i 4 nætter. Der er stille, smukt, behageligt og super god service fra personalet. Maden var også helt i top og det var skønt at kunne indtage sin morgenmad helt nede på stranden med den smukkeste udsigt over vandet. Der er koraller, som gør at det ikke er så nemt at bade, men så var der til gengæld en lækker pool. Vi cyklede øen rundt, og jeg vil tro at dette hotellet er blandt de bedste, hvis man ønsker ro og fred. Anbefales på det varmeste.

Dato for ophold: september 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, VHansen-15
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. september 2016 fra mobile enheder

Vi havde booket en af de 14 hytter via Top Tours hjemmefra. Stemningen og omgivelserne var fantastiske. Hytten som at være midt i naturen. Poolen var varm og ren. Rolige omgivelser, lækker morgenmad. Rigtig gode snorklemuligheder lige uden for døren, vandet lidt grumset, men vi fik set rigtig mange fisk. Kan helt sikkert anbefale dette sted.

Dato for ophold: september 2016
Tak, Kbh-dk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser