Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Vila Ombak
Hoteller i nærheden
Alam Gili(Gili Trawangan)
70 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
117 $
113 $
Hotels.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
The Trawangan Resort(Gili Trawangan)
102 $
98 $
Agoda.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Jambuluwuk Oceano Resort(Gili Trawangan)
136 $
115 $
Agoda.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Hotel Ombak Sunset(Gili Trawangan)
88 $
80 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
116 $
84 $
Agoda.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Vamana Resort(Gili Trawangan)
102 $
85 $
Agoda.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Les Villas Ottalia(Gili Trawangan)(Meget for pengene!)
97 $
87 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
74 $
71 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Pesona Beach Resort & Spa(Gili Trawangan)(Meget for pengene!)
62 $
59 $
Agoda.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Anmeldelser (1.990)
Filtrer anmeldelser
1.990 resultater
Medlemsvurdering
654
724
356
150
106
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
654
724
356
150
106
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 1.990 anmeldelser
Anmeldt for 11. september 2017

Resortet fremtræder gammelt og slidt.
Små kedelige værelser med en lille 2 personers sofa og et bord på terassen.
Vi opgraderede til en poolvilla og det gjorde opholdet helt fantastisk.
Morgenmaden er den dårligste vi har oplevet på alle de hoteller vi har besøgt på Bali de sidste år.
Som alle andre steder er personalet utroligt søde og hjælpsomme.

Værelsestip: Pool villa er det eneste der duer på dette resort.
  • Overnattede: august 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Tom M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Mada M, General Manager hos Hotel Vila Ombak, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. september 2017
Google Oversæt

Dear Gandolfo7101,

Thank you and we appreciate your feedback very much, we will work harder to ensure we do our best to our customers, sorry for any inconvenience.
We are looking forward to welcoming you back for a better experience.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 26. juli 2017 fra mobile enheder

Dejlig store værelser med store badeværelser. God service, men lidt fedtet med drinks. Personalet var meget hjælpsomt. Dejligt at side og få morgenmad ved pool og mulighed for ar se ud over havet.
Øen er meget hektisk, med barer. Men der er også meget affald i form af plastik flasker.

Overnattede: juli 2017, rejste med familie
1  Tak, Lars V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Mada M, General Manager hos Hotel Vila Ombak, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. juli 2017
Google Oversæt

Dear Lars V,

Thank you for your feedback, it is important for us to improve our services and facilities, however we are on discussion with the stakeholders regarding the waste management hopefully we can resolve this issue as soon as possible.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 24. juli 2017 fra mobile enheder

Flot strand og på overfladen pænt resort. Var lidt skuffede over indkvartering. Kedelige værelser og ikke helt rent. Søde mennesker i restauranten, men det samme smånussede indtryk. Morgenmaden en opvisning i tanktops, tatoveringer og høj musik. Kaffen havde kogt en rum tid, og tjenerne nåede aldrig rundt med deres kande før gæsterne havde taget selv. Frokost helt fin, men lang ventetid.

Overnattede: juli 2017, rejste med familie
1  Tak, John G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 6. marts 2017 fra mobile enheder

Vi boede på hotellet i et par dage og blev hurtigt mødt af et yderst serviceminded personale! Især "vores" tjener Wayan og hans kollegaer gjorde et stort indtryk fordi de var så indlevende, empatiske og tilstedeværende.

Vi blev altid mødt af smil og venlighed, hvilket gjorde opholdet til en fornøjelse.

Udover den gode service og den pæne placering ved stranden, synes jeg dog ikke at hotellet var "fantastisk". Begge vores værelser havde store fugtskader og på det ene værelse virkede A/C ikke.

Udvalget af mad på hotellets restaurant var småt og deres aftenbuffet var "ligegyldig" og bar præg af at være sammensat af gårsdagens rester. Derfor valgte vi at spise ude. Modsat hertil skal de dog have stor ros for deres morgenmadsbuffet, som var helt fantastisk og den manglede bestemt ikke noget - her kunne fås mange forskellige slags juice, varme og kolde retter, brød, æg, frugt osv. osv.

Polområderne var fine - musikken var dog meget høj og til tider støjende, hvilket ikke være særlig behageligt/afslappende.

Overnattede: marts 2017, rejste med familie
Tak, Maja B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Mada M, General Manager hos Hotel Vila Ombak, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. marts 2017
Google Oversæt

Dear Maja B,

Thank you for sharing your feedback and we are happy to know you were enjoyed your stay with us. We will work harder to ensure we deliver our best services and facilities to all of our guests. However, we do apologize for any inconvenience and we are looking forward to welcoming you back to our resort very soon, please do not hesitate to contact me directly for a special offer for your next visit.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Et TripAdvisor-medlem
415
Anmeldt for 8. februar 2017 fra mobile enheder

Et super fint hotel. Værelserne er okay og der er mulighed for at nyde en stille stund på terrassen/balkonen.
Du skal over "gaden" for at nyde din morgenmad eller benytte hotellets strandstole, men det er ikke noget problem når du kun møder cykler og hestevogne.
Meget smilende, venligt og imødekommende personale.

Overnattede: september 2016, rejste som par
Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Mada M, General Manager hos Hotel Vila Ombak, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. februar 2017
Google Oversæt

Dear Valuable Guest,

Thank you for sharing your excellent experience staying with us.
We will keep up our best effort to ensure we deliver our best services and facilities.
We are looking forward to welcoming you back to our lovely resort, please do not hesitate to contact me directly for a special offer for your next visit.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser