Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Vamana Resort(Gili Trawangan)
114 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
The Trawangan Resort(Gili Trawangan)
107 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Laguna Gili Beach Resort(Gili Trawangan)(Meget for pengene!)
83 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Morgenmad inkluderet
  • Pool
Hotel Vila Ombak(Gili Trawangan)
157 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Morgenmad inkluderet
  • Pool
Bale Sampan Bungalows(Gili Trawangan)(Meget for pengene!)
76 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Les Villas Ottalia(Gili Trawangan)(Meget for pengene!)
83 $
71 $
Agoda.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
91 $
77 $
Agoda.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
The Beach House Resort(Gili Trawangan)(Meget for pengene!)
90 $
78 $
Agoda.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Besparelsesbesked! 17 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 17 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 94 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Pondok Santi Estate(Gili Trawangan)
257 $
250 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Besparelsesbesked! 16 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 16 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 298 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Kelapa Luxury Villas(Gili Trawangan)
389 $
236 $
Priceline
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Anmeldelser (719)
Filtrer anmeldelser
719 resultater
Medlemsvurdering
198
246
146
75
54
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
198
246
146
75
54
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 719 anmeldelser
Anmeldt for 26. oktober 2016 fra mobile enheder

Vi havde et dejligt ophold på Jambuluwuk Oceano. Dejlig beliggenhed og vi havde endda den luksus at have havudsigt.
Personalet var - bortset fra receptionen umulige at kommunikere med. Deres engelsk var nærmest ikke eksisterende.
Ingen ATM'er i nærheden, så det kan anbefales at have godt med kontanter med, hvis man vil undgå at leje cykel for at komme ind til den travle hovedgade ved havnen for at skaffe cash.
Også bådbilletten retur giver det god mening at købe på forhånd. Rådgivning omkring muligheder, afgangstidspunkter og billetsalg var ikke en opgave man magtede på hotellet.

Snorkling med store havskildpadder fra stranden lige uden for hotellet!

Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
1  Tak, Dorte N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GM_JambuluwukOceano, General Manager hos Jambuluwuk Oceano Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. oktober 2016
Google Oversæt

Dear Dorte N.

Warmest greetings from Jambuluwuk Oceano Resort

Pleasant to know that you were enjoying your stay at Jambuluwuk Oceano Resort Entire staff and management would like to express sincere thanks and looking forward to welcoming you back Should there be any ways to ensure your future stay more memorable.
and We will follow up internally all of your review with our team in regards to provide a better service in the near future.

Kinds regards,

Haris Andriawan
General Manager Jambuluwuk Oceano Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 30. juli 2016 fra mobile enheder

Hotellet levede op til mine forventninger.
Pænt hotel med mange nyere værelser.
Polområderne er rigtig skønne.

Eneste dårlige ting jeg kan sige om dette er at det ligger langt fra "byen". Og at der absolut INTET tryk er på vandet, så brusebade bliver en længerevarende affære. Glem balsam.

Overnattede: juli 2016, rejste som par
Tak, Lars H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GM_JambuluwukOceano, General Manager hos Jambuluwuk Oceano Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. august 2016
Google Oversæt

Dear Lars H.

Greeting from Jambuluwuk Oceano Resort Gili Trawangan.
Pleasant to know that you were enjoying your stay at Jambuluwuk Oceano Resort Entire staff and management would like to express sincere thanks and looking forward to welcoming you back Should there be any ways to ensure your future stay more memorable, please do feel free to contact us.

Kind Regard.
Haris Andriawan_General Manager Jambuluwuk Oceano Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 16. maj 2016 fra mobile enheder

Vi ankom til Hotel i den tro, at det var et familiehotel som de selv profilerer sig med på deres hjemmeside, ved ankomst var en flok halvfulde engelske backpackere ved at checke ind og i poolen ved receptionen var der backpackerfest. Hotellet garanterede os at vi ikke ville mærke disse mennesker, men efter 1 time var det nok for os og vi bad om en løsning, vi var klar til at forlade hotellet. Hotel manager opgraderede os til bedre værelser i den bagerste del af haven nær det andet poolområde og garanterede igen, at dette var et stille område. Dagen efter var de selv samme engelske backpackere så trukket ned til "stille området" og var klar til at starte en fest her, dette blev stoppet og freden sænkede sig resten af vores ferie.
Hotellet har en god standard, især det bagerste poolområde er i topklasse, her findes også poolbord samt bordtennis.
Personalet er yderst hjælpsomme og meget meget flinke, for nogle kniber det dog lidt med sproget.
Køkkenet/restaurant har et godt udvalg, men maden kommer for spredt, det var sjældent vi spiste på samme tid. Prisniveau er godt og lavt.
Stranden ved hotellet er en smule stenet, men hvis man lejer snorkel udstyr og svømmer 75-100 meter ud fra kysten er der det flotteste koralrev med masser af fisk og der er mulighed for at se havskildpader.
Hvis man går til højre og eftet ca 10 minutter er men ved bounty strand.
Jeg vil anbefale dette hotel.

Overnattede: maj 2016, rejste med familie
Tak, Per V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GM_JambuluwukOceano, General Manager hos Jambuluwuk Oceano Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. maj 2016
Google Oversæt

Dear Per V.
Greeting From Jambuluwuk Oceano Resort.

Sincere thanks to share your experience during your stay back days at Jambuluwuk Oceano Resort. We are in progress to upgrade our facilities And Our Service gradually for our guests satisfaction Entire staff and management are looking forward to be able to serve you again in the near future Again,

thank you

Best Regards,
Haris Andriawan_General Manager Jambuluwuk Oceano Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 7. februar 2016 fra mobile enheder

Her er udsigten i top og menukortet stort. Man kunne tro at de ikke kunne lave god mad med så meget på menukortet, men vi tog fejl. Alt virkede som lavet fra bunden. Jeg fik en dejlig pizza lavet på Indonesisk måde med tynd bund og super smag - bedre end langt de fleste pizzeriaer i Danmark. Børnene (11&15) fik nachos super frisklavet. Desserterne pandekage med yoghurt og frisk frugt den anden chokolade kage med chokolade is til var med super smag. Espresso og cappuccino var rigtig gode - selv med UHT mælk. Personalet yderst serviceminded og flinke på en ikke påtrængende måde. Udsigten ud over havet gjorde det hele til en super oplevelse, selv om det kun var frokost. Prisen for alt (vand til alle, smoothies 2 stk. Cola, mad 4 portioner, dessert 2 stk. og kaffe 2 stk.) IDR 450.000

Tak, Adam H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GM_JambuluwukOceano, General Manager hos Jambuluwuk Oceano Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. maj 2016
Google Oversæt

Dear Beloved Guest.


We thank you for taking the time to share your experience with us.
We are very glad to read that you enjoyed your stay And Enjoy The Food at Jambuluwuk Oceano Resort and Our Restaurant.
We hope you will come back to our resort And Our Restaurant. Jambuluwuk Oceano Resort will continue to provide excellent service and hospitality for the better
Knid Regards
Haris Andriawan General Manager Jambuluwuk Oceano Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 15. oktober 2015 fra mobile enheder

Ved snart ikke hvor man skal begynde!
Til at starte med glemte de at hente hos på havnen da vi ankom til øen. Da vi ankommer til hotel har de ikke værelser klar selvom de sku står klar flere timer før vi ankom. Der gik 2 timer og da vi får nøglerne fik vi afvide de havde opgraderet os. Så vi sku ha de bedste værelser da vi i forvejen havde bestilt deluxe. Hva får vi? Standart værelser med senge så hårde at en ungarsk gadehund har bedre sove muligheder. Er man heldig kan man sove 2-3 timer hver nat. Strømmen går 5-10 gange om dagen på Øen så man skal hele tiden tænde for aircondition. Maden på hotellet er faktisk god.. Når det EN bestemt kok der er i køkkenet, resten af tiden kan man ikke forvente at få det man egentligt bestilte.. stranden er elendig. Sort sand og koral/sten overalt så det umuligt at komme ud i det blå vand med mindre man har sko på. Poolen er møg beskidt af blade/grene fra træer.

Overnattede: oktober 2015, rejste med familie
Tak, Mads T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GRO_JambuluwukOceano, Guest Relation Officer hos Jambuluwuk Oceano Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. oktober 2015
Google Oversæt

Dear Mr. Mads T

Warm greeting from Jambuluwuk OCEANO Resort

Sincere thanks and gratitude for taking the time to review us on TripAdvisor,

We regret to hear that you did not have a pleasant experience and deeply sorry for the inconvenience you have faced during your stay for the facilities did not meet your expectations. However we appreciate your review to improve our service. we will discussed you comments at the meeting with the department concerned to improve our service more better.

On behalf of the entire team, we would like to thank you for staying to our resort.
We look forward to welcome you back to our resort on your next visit to gili trawangan.

Thank you.

Warm Regards,
GRO Jambuluwuk Oceano Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser