Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God restaurant med dejligt personale ”
Anmeldelse af Sunset Restaurant

Sunset Restaurant
Udmærkelsescertifikatet
Restaurantoplysninger
Anmeldt 31. januar 2020 fra mobile enheder

Så besøger vi igen Sunset restaurant som er vores favorit når vi bor på COCO GROVE.
Denne gang har vi taget vores børn, svigerbørn og 5 børnebørn med for at vise dem hvor dejligt her er, og de nyder de skønne omgivelser.
Særlig tak til JAYZEL for god forplejning om morgenen...JOY JOY i løbet af dagen og ikke at glemme DON DON, RACHEL, ALMIRA og det øvrige personale der gør alt for at vi skal have en fantastisk ferie. Tak for jerVi ses helt sikkert igen...Ole og Lone/Denmark

Dato for besøg: januar 2020
1  Tak, Lone C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (302)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 302 anmeldelser

Anmeldt 3. juni 2019

Personale utroligt hjælpsomme, altid et smil på læben god mad, fantastisk solnedgang. optræden tirsdag og torsdag, hvis man er til det

Dato for besøg: april 2019
Tak, rejselysten290
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ShairalynLagmay, Assistant Manager hos Sunset Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. juni 2019
Google Oversæt

Kære resaelysten290,

Tak for denne fantastiske anmeldelse!
Vi er så glade for at vide, at du nyder din madoplevelse hos os og tak for dine gode kommentarer til vores teammedlemmer!

Vi har grillmiddag hver tirsdag og torsdag, hvis vejret tillader det og vi har også kulturelle shows på lørdag aften. Det er bestemt et besøg værd.

Jeg håber, at jeg kan have fornøjelsen at personlig byde dig tilbage til hotellet i den ikke så fjerne fremtid.

Med venlig hilsen,
Shairalyn Lagmay
Assistent Manager

*********************************************************************************************************************************
Dear rejselysten290,

Thank you for this great review!
We are so pleased to know you enjoyed your dining experience with us and thank you for your nice comments regarding our team members!

We have BBQ Dinner every Tuesday & Thursday if the weather permits and aside from this we also have Cultural Shows on Saturday evening. It's definitely worth the visit.

I do hope that I can have the pleasure of personally welcoming you back to the hotel in the not so distant future.

Best Regards,
Shairalyn Lagmay
Assistant Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. april 2019

Fantastisk lokation med flot solnedgang og de sødeste medarbejdere. Vi var der i fem dage og spiste næsten udelukkende på Sunset. Hvis man leder efter god underholdning og festligt selskab til aftensmaden kan BBQ night (tirsdag og torsdag) anbefales! Det inkluderer lækker mad fra grillen samt sang, fireshow og meget andet. Alt i alt nød vi Sunset restauranten og vi glæder os til at komme igen.
Markus og Camilla

Dato for besøg: april 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, M8263HEcamillas
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2018

Skønneste udsigt, lækker mad både til morgen, middag og aften. Fantastisk personale, der altid er smilende og snaksaglige. Det kan klart anbefales! :)

Dato for besøg: august 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Simon H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2018 fra mobile enheder

Sunset restaurant har den skønneste udsigt, bedste service og lækkert mad. Vi skulle slutte vores rundrejse på Philippinerne og ville retur til Siquijor, hvor vi var på ferie for 4 år siden. Her skulle vi fejre vores 2 års bryllupsdag og det må siges, at som en stor overraskelse, blev vi fejret med maner. Det flotteste og romantiske set up var lavet af Sunset’s fantastiske maneger og personale.
Dette dejlige sted er en oplevelse, man vil vende tilbage til.

Dato for besøg: april 2018
Tak, HeidiS2491
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
cocotravelsafaris, Guest Relations Manager hos Sunset Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. april 2018
Google Oversæt

Hi Heidi S,

Thanks so much for taking the time to write such a wonderful review about the restaurant - our staff will surely love to hear your comments. It's so nice you had a beautiful anniversary with us - we hope to see you again at perhaps one of your future anniversaries too.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Sunset Restaurant, kiggede også på

Siquijor Island, Visayan-øerne
Siquijor Island, Visayan-øerne
 
San Juan, Siquijor Island
 

Har du været i Sunset Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering