“Absolut god restaurant med dejlig mad”
Anmeldelse af Taverna del Gusto

Taverna del Gusto
nr. 2 af 43 Restauranter i Deruta
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 112 kr. - 186 kr.
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Lokalt køkken
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 6. oktober 2023

Flot restaurant med mange meget lækre retter. Vi var fire der spiste, og vi valgte to dejlige og lækre forretter - til deling. Så valgte vi hver en dejlig og lækker hovedret. Lod værten vælge den ene ret - kan kun varmt anbefales. Til slut delte vi to desserter, også meget delikate.
Super venlig og imødekommende betjening.

Dato for besøg: oktober 2023
    • Stemning
    • Mad
Tak, Hans8700
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 6. september 2022 fra mobile enheder

Par ved siden af så tv via mobil meget hørt og forstyrrende. Betjeningen gjorde intet.
Mad ok prisen lige i overkanten.

Dato for besøg: september 2022
Tak, nilsoles2021
Anmeldt 20. oktober 2018 fra mobile enheder

Vi boede i Deruta by i oktober 2018 uden for turistsæsonen. Der var ikke meget liv i byen efter kl 19. Restauranten åbnede kl 19.30, og vi der præcis. Vi bestilte mad kylling, filet og vin. Alt smagte fint. Værten kom selv og lavede regnskaber. Vi fik tilbudt en limocello eller armeno drik inden regningen blev betalt. Kan klat anbefale stedet især hvis man bor i byen (som ligger) højt.

Dato for besøg: oktober 2018
Tak, HelleN354
Anmeldt 7. august 2018 fra mobile enheder

Ikke så stort udvalg, men bestemt noget for enhver smag. Kvaliteten et godt stykke over middel.
Veltillavet og velsmagende. Super venlig betjening.

Dato for besøg: august 2018
Tak, D835YJthomask
Anmeldt 29. juli 2017

Sad i den dejlige passage uden for restauranten og fik serveret de "obligatoriske" 2 retter
Anti pasti og en pasta ret. Ialt 4 forskellige retter
Alle retter var rigtig veltillavet, velsmagende, og blev serveret korrekt og på samme tid.
Serveringen var høflig italiensk og der blev spurgt ind til os flere gange.
Afslutningsvis kaffe med en Limoncello
Et sted vi meget gerne kommer tilbage til

Dato for besøg: juli 2017
    • Mad
Tak, Henrik S

Rejsende, der kiggede på Taverna del Gusto, kiggede også på

Deruta, Province of Perugia
Torgiano, Province of Perugia

Har du været i Taverna del Gusto? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering