Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (13.133)
Filtrer anmeldelser
13.133 resultater
Medlemsvurdering
8.372
3.139
1.107
323
192
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
8.372
3.139
1.107
323
192
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 13.133 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2016

Dreams La Romana er et fantastisk sted - om du er et par, familie, venner, så vil du sagtens kunne finde dig til rette.

Jeg oplevede en del problemer med internetforbindelsen, men den omkringliggende natur opvejede for det.

Udvalget af restauranter var så højt, at du vil kunne finde noget for en hver smag, eller udforske lidt forskelligt.

Hvis du tager hertil, skal det udelukkende være for at slappe af og nyde dine omgivelser. Nærmest by ligger omkring 30-40 minutter fra resortet og shopping mulighederne er begrænset.

Dertil skal det dog siges, at der foregår en del aktiviter i løbet af ugen, så det bør være rig mulighed for at finde en eller anden form for underholdning.

  • Overnattede: juli 2016, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Michael M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Mr Jorge M, Manager hos Dreams La Romana Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. november 2016
Google Oversæt

Dear guest,

We are so pleased you allowed our wonderful resort to be your holiday destination and we are very thankful for the time you have taken to share your experience and observations.

We hope we have the chance to welcome you back again soon.

Kind regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 27. september 2016

Skøn hvid sandstrand, blåt havvand, smilende og sødt personale. Flere fantastiske restauranter, hvor service og mad er i top.
Eneste klagepunkt er lidt dårlig internetforbindelse på værelserne, men det kan klares ved at nærme sig foyeren, hvis man ikke kan leve uden sine daglige mails etc.

Overnattede: september 2016
Tak, ClausR105
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Mr Jorge A, Manager hos Dreams La Romana Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. september 2016
Google Oversæt

Dear guest,

We are so pleased you allowed our wonderful resort to be your holiday destination and we are very thankful for the time you have taken to share your experience.

It is wonderful to learn that your time with us met with your expectations and it has been a pleasure to read all of your great feedback.

We hope we have the chance to welcome you back again soon.

Kind regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. december 2015

Super badestrand gode værelser med alt og god udsigt Maden er helt i top i bufeeren
Meget god underholdning båd aften og dag Noget aftenstøj hvis man bor ud til den store pool hvor der er underholdning til klokken 23 30 om aftenen Men om dagen sker der noget hele tiden man kommer ikke til at kede sig

Værelsestip: ikke bo ud til poolen på grund af aften støj
  • Overnattede: marts 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Carl G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. marts 2015

Dette sted er bare super fordi alle fra hotellet er så venlige og glade og vil gøre dig glad hver dag
2 store dejlige pools med mange aktiviteter en strand der ikke kan være bedre det dejligste vand at bade i og glade mennesker og underholdning både dag og aften
En daglig restaurant med super mad morgen frokost og aften og 7 restauranter med ala carte super mad som er virkelig godt
På stranden er der burger og pølse bar og de sødeste piger som kommer og spøger om du mangler noget at drikke
Der kan skrives meget on dette hotel men det er bare godt og hyggeligt

  • Overnattede: marts 2015, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Carl G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2015

Godt er ikke godt nok det skal være excellent, personalet som der var rigeligt af kæmpede desperat dagligt mod det gode mål men hotellet kæmper med at få glas , tallerkner, strand håndklæder og defekte strandstole til at slå til ... Vores ros går til personalet lige fra "tis'kone" til tjener de folk som kæmper på gulvet.. Strandbaren er suveræn barpersonalet super prof og bar pigerne som samler ordre ind helt fantastiske de gør ferien " excellent" stedet ligger skønt og der er musik og god stemning over alt men syntes ikke det er 4 stjerner med plus værdigt i forhånd til vores andre rejsemål .. Vi havde trods alt 14 gode dage ... Maden og husets vin eller rettere all incl var alle stjerner værdig ...

Værelsestip: Vi havde fået værelse 3331 det lå super med morgensol i fred og ro med lidt gratis havudsigt over taget vi følte os heldige ... Ps der er meget lydt på værelserne
  • Overnattede: februar 2015, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Mette R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser