Typiske spanske indflydelser i arkitekturen og indretningen. Hotellet har flere pools og masser af plads til liggestole - der dog ikke håndhæver deres politik om at gæsterne ikke kan reservere liggestole ved at smide håndklæder på dem. Så kom tidligt og spær den stol du vil have.
Morgenmadsbuffeten er stor og med udvalg af både kolde og varme retter, yoghurter og masser af frisk frugt.
Vi valgte ikke at spise middag på hotellet da det er samme koncept om aftenen med en stor buffet, af hvad jeg formoder er det samme hver dag.
Men den lille restaurant/cafe på stedet fungerede fint til frokost, så længe man ikke forventer mere end standard sydlandsk turist kvalitet.
Hotellet ligger ned til den lokale strand og på få minutter har man sand under fødderne. Samtidig ligger det ned til strandpromenaden der forbinder de tre kystbyer (Costa Adeje, Playa de la Americas og Los Christianos). Hotellet ligger i den stille af disse tre byer (og mindste turistet), men ikke længere væk end man kan gå til det hele.
Der er hver aften ny skiftende underholdning i hotellets bar.