Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Karin S
Horsens, Danmark

Skønt hotel med god atsmosfære.

Anmeldelse af GF Isabel
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 1. jan. 2024fra mobile enheder
Tusind tak for en helt fantastisk nytårsaften. Utrolig lækker buffe, samt underholdning. En stor tak til det serviceminded personale, som bare gjorde alt for at det skulle blive en god aften for gæsterne. Vi kommer gerne igen og fejrer nytår her.
Dato for ophold: januar 2024
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
GF Hoteles, General Manager hos GF Isabel, svarede på denne anmeldelse
Svarede 5. jan. 2024
Beste gast,

We zijn blij om te horen dat u een fantastisch oudejaarsfeest heeft gehad in ons hotel! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw geweldige ervaring te delen.

We zijn blij dat u heeft genoten van het heerlijke buffet en het entertainment. Het is hartverwarmend om te horen dat ons servicegerichte personeel heeft bijgedragen aan het zo aangenaam mogelijk maken van uw avond en een onvergetelijke ervaring voor al onze gasten.

We zijn vereerd door uw vriendelijke woorden en zijn blij om te weten dat u graag terugkomt om Nieuwjaar weer met ons te vieren. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen en samen nog meer prachtige herinneringen te creëren in de toekomst!

Hartelijke groeten,
Maria, Manager, GF Isabel
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
2.428
1.664
1-6 af 4.893 anmeldelser
Anmeldt d. 23. januar 2022

Ali i alt en god oplevelse. Her er alt hvad man har brug for. Der er pænt og rent overalt. Daglig rengøring af lejligheden. Dejligt poolområde og udenomsarealer. Vi havde en toværelses lejlighed med køkken og stor altan og det kan varmt anbefales. Vi havde all inclusive og derfor tilgang til en meget stor buffet morgen, frokost og middag i restauranten. Maden i Snackbaren ved poolen var dog for det meste en skuffelse med halvkolde retter.

Dato for ophold: januar 2022
    • Søvnkvalitet
Tak, Bent N
Manager GF Hoteles, Other hos GF Isabel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. januar 2022

Kære Gæst,
Tak, fordi du delte dine kommentarer, vi er glade for, at du nød dit ophold. Vi håber at se dig igen ved dit næste besøg på Tenerife.
Cristóbal, Manager, GF Isabel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Anmeldt d. 20. januar 2020 fra mobile enheder

Vi boede på hotellet i en uge. Vi var 4 voksne og 1 barn på 2,5 år. Vi var alle sammen med tilfredse med hotellet. Pænt og rent. Meget hjælpsom personale. Stort udvalg til morgenmaden. Paradis for en dreng på 2,5 år. Super god legeplads og børnepool. Fin beliggenhed. Kan bestemt anbefales.

Dato for ophold: januar 2020
Rejsetype: Rejste med familie
2  Tak, Jmajgaard
GFHoteles, Manager hos GF Isabel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. februar 2020

Anmeldt d. 16. december 2019 fra mobile enheder

Vi har lige været en uge på dette fantastiske hotel, rigtig god mad, vi kunne få det vi ville have at drikke dagen lang, hele personalet, både i restauranten og ved poolen er venlige. Rent og pænt både ude og inde, vi boede i lejlighed, god seng og dejlig altan, eneste minus er animation team som er ved poolen, de larmer lidt rigeligt flere gange om dagen, og der er ikke mange som bruger dem. Bortset fra det kommer vi helt sikkert igen, alle 4 ☆☆☆☆ er fortjent

Dato for ophold: december 2019
Rejsetype: Rejste med venner
1  Tak, lone518
GFHoteles, Manager hos GF Isabel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. december 2019

Anmeldt d. 15. november 2019

Vi havde fornøjelsen af at bo i en af deres villaer i en uge. To store værelser med hver deres badeværelse, stort køkken allerum, lille wc i stueetagen, samt privat have med egen jacuzzi.

Det er et temmelig stort hotel, men som har en hyggelig landsby stemning over sig, med smukke gader og torv.

Servicen er helt i top og maden god.

Deres fitness center er dog ikke værd at prale af, men der er trods alt et løbebånd og lidt vægte.

Bydelen er hyggelig med masser at butikker, restauranter og bare, samt masser af lækker strand inden for gå afstand.

Alt i alt oversteg det vores forventninger og er bestemt et besøg værd.

Dato for ophold: november 2019
Rejsetype: Rejste med venner
1  Tak, LouiseMLerche
GFHoteles, Manager hos GF Isabel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. november 2019

Kære Gæst,
Tak, fordi du delte dine kommentarer, vi er glade for, at du nød dit ophold.
Vi håber at se dig igen ved dit næste besøg på Tenerife.

Anmeldt d. 8. april 2019 fra mobile enheder

Dejligt hotel med gode faciliteter altid pænt og rent. Maden var også i top stort udvalg altid noget godt og friske råvare.
Velegnet til familier med børn, da der er mange faciliteter til børn pool mv.

Dato for ophold: april 2019
Rejsetype: Rejste som par