Det er nu 3 år siden, vi sidst besøgte Villa Tagoro. Vi var ikke så begejstrede sidste gang, mest på grund af maden.
Vi havde nu talt med flere, der havde besøgt hotellet i de mellemliggende år, og som gav udtryk for, at meget havde ændret sig.
Vi valgte derfor at tage en tur dertil.
Hotellet ligger lidt væk fra alt, “balladen” i Las Americas, mellem Costa Adeje og Torviscas. Hotellet er bygget som en lille hyggelig by, hvor man ikke hører støj udefra.
De nyrenoverede værelser er desværre allerede ved se lidt slidte ud.
Rengøringspersonalet sørger dog for, at der er pænt og rent.
Hotellet har gennem de sidste år, lavet en ny børneafdeling med nyt poolområde. Det ser rigtig pænt ud, men da der stadig er børnepool også i forbindelse med voksenpoolen, er der stadig små børn i begge pools. Man kunne godt ønske sig, en voksenpool uden blebukser.
Spisesalen er blevet moderniseret, hvilket også var tiltrængt. Det er bare en skam, at hotellet ikke har ofret en form for lyddæmpning. Der er en forfærdelig støj i spisesalen. Alle gæster taler om den støj. Støjen skyldes både grin, men også skrig og skrål fra de mange børn.
Heldigvis er der stadig mulighed for at sidde udendørs. Her er støjen lidt mindre.
Man kan godt have helt ondt af det søde personale, at de skal arbejde i denne støj hele dagen.
Indretningen af spisesalen er blevet meget bedre, det er godt at der nu er flere steder, hvor man kan tage maden. Dog mangler der dog stadig de dage, hvor man tidligere havde en kok til at skære store stege ud.
Fint med den søde “pastamand”, der altid havde tid til lidt sjov og søde smil, og hvor han lavede dejlige specielle pastaretter.
Hotellet har også flyttet baren og lokalet, hvor der er underholdning om aftenen. Dette lokale bruges både til underholdning af børn - mini disco - og herefter til underholdning af de voksne. Der mangler dog et sted, hvor voksne kan opholde sig, og måske sidde og hyggesnakke. I baren/aftenlokalet er der også meget støj og larm af børn, der løber og leger. Det selvom, hotellet faktisk har indrettet et lokale til børnene.
Underholdningen er af meget varieret kvalitet.
Vi var heldige at opleve et fint karnevalsoptog, der dog ikke foregik om aftenen, men ved frokosttid. Meget flot show.
Ellers bestod underholdningen bl.a. af, Bingo, skønt Rock orkester, dygtige akrobater samt en lidt pinlig underholdning, af de ellers meget dygtige medarbejdere fra animationsteamet.
Vi vil anbefale, at man satser på kvalitet i stedet for kvantitet.
Når det så er skrevet, er der stadig en fantastisk god stemning mellem det søde personale og gæsterne, og gæsterne i mellem. Her kommer mange, der har besøgt hotellet før, så der mange, der møder personer fra andre lande, som de har set og måske “leget” med tidligere. Det er rigtigt hyggeligt.