Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
BurgosMalmgren
Regstrup, Danmark

Fremragende service, ekcellet buffet, gode værelser og pool området.

Anmeldelse af H10 Gran Tinerfe
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 12. apr. 2016
Jeg kan helt klar anbefalede hotellet, nu er det anden gang vi var der, og har haft en pragtfuldt oplevelse. Personalet er sødt, hotellet ligger super godt, tæt på alt, de har en fremragende restaurant.
Dato for ophold: marts 2016
Rejsetype: Rejste som par
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
3.762
1.796
3-8 af 6.443 anmeldelser
Anmeldt d. 3. april 2016

Fremragende Hotel, og ikke mindst deres lounge område. Værelserne er fine med en god størrelse. God udsigt på begge sider af hotellet, men kan man få havudsigt vil man få en fantastisk oplevelse. Restauranten leverede glimrende mad, og det var samtidig alsidigt.
Stor ros til deres deres "white party" aften, det var virkeligt ekslusivt og så blev man budt velkommen af guiderne Marina og Slavina.
Hotellet ligger dejligt central og helt ned til en lækker bugt.
Skulle man skrive nogen form for negativitet, så må det være deres wifi, hvilket var ubrugeligt på området, og var kun acceptabelt hvis man sad direkte I receptionen.

Dato for ophold: marts 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Lars B
H10GranTinerfe, Director de Relaciones Públicas hos H10 Gran Tinerfe, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. april 2016

Dear Guest,

thank you so much for your lovely review.

It is a pleasure for us to know it you had a nice stay in our hotel and we wish to welcome you soon again.

Please do not hesitate to contact us anytime: rrpp.hgt@h10hotels.com

Best regards,

H10 Gran Tinerfe Management Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Anmeldt d. 17. februar 2016 fra mobile enheder

Dette hotel har fire stjerner, men ingen service overhovedet. Har en meget dårlig udsigt fra vores altan og mener ikke at den er 20.000 kr værd for syv dage.
Har prøvet at gøre opmærksom på dette problem. Men de kan ikke se problemet.
Også mug på sengetøjet, kan ikke anbefale dette hotel nogen

Dato for ophold: februar 2016
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, fellowb
H10GranTinerfe, Public Relations Manager hos H10 Gran Tinerfe, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. februar 2016

Dear Fellow B,

first of all thank you very much for taking your time to write your comments about our hotel.

We feel sorry that we did not meet your expectations and that you did not enjoy your holidays.

Please do not hesitate to contact us directly anything you wish to clarify or if you want to come here again: rrpp.hgt@h10hotels.com

Best regards,

H10 Gran Tinerfe Management Team

Anmeldt d. 17. marts 2015

Har været på Gran Tinerfe på Tenerife i 3 uger og generelt et godt hotel. Men 3 elevatorer til 3-400 mennesker er for lidt. Især når der kun er 2 der virker. Man skal regne med 5-10 min. for at komme fra 8 etage til receptionen. De der kørte lød som om de kunne ryge ned hvornår det skulle være. Markering i elevatorerne for etagen var kun til at aflæse hvis man stod lige foran, lysene til etagevalg virkede ofte ikke, og dørene åbnede og lukkede 3-4 gange inden man kunne køre. Få det nu lavet!!
Det står i oplysningerne at man skal betale for leje af safetybox og for at få lov at bruge minibar. Men alligevel, underligt koncept. Man skal yderligere betale leje for badehåndklæder ved poolen, 15 euro pr. stk. De kan afhentes og aflev. til bestemte tider.
Det er vel normalt for et 4 stjernet hotel at der er en eller flere poolfolk til at komme og uddele og indsamle den slags.
Den slags fungerer og er fuldstændig en selvfølge på hoteller i Thailand og Indonesien.
Det er generelt sådan at 3 stjerner i ovennævnte lande svarer til 4 i Europa.
Og det ville da også være dejligt om personalet kunne bare lidt engelsk. Det gælder ikke alle, men en hel del.
Kan man leve med disse ting er det jo dejligt nok, og Tenerife er jo et godt sted.

J. Lenler

Værelsestip: Østsiden over bjergene, sol om morgenen Havsiden hvis man vil vente på solen og konstant have blæst
Dato for ophold: februar 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jørgen L
Anmeldt d. 25. april 2014

Her bliver man forkælet af et helt utroligt venligt og serviceminded personale. Alt er perfekt både ude og inde. Dejlige værelser, flot pool-område med god plads, fantastisk chill out-område med store kurve-liggestole, stor og meget varieret morgen- og aftenbuffet, champagne til velkomst og til morgenmaden, hyggeligt udendørs spiseområde ud til havet og med solnedgang, spændende underholdning, gode fitness muligheder med sød instruktør. Et førsteklasses ophold fra start til slut. Kan varmt anbefales. Vi boede der den første uge i april. Det var vores andet ophold på hotellet og vi kommer helt sikkert igen. Tak til personalet for en fantastisk service.

Dato for ophold: april 2014
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Søvnkvalitet
Tak, JetteBM
Anmeldt d. 15. januar 2014

Jeg er lige kommet tilbage fra 15 dejlige feriedage, fra hotel H10 Gran Tinerfe. 29.12. 2013 - 12.01.14
Det er det mest perfekte hotel, det mangler intet. Det er den flotteste nytårsaften, jeg nogensinde har oplevet, H10 Gran Tinerfe, havde virkelig forkælet os gæster. Det er tredje år i træk jeg holder ferie på H 10 Gran Tinerfe, det vil jeg blive ved med, hvert år.

Jeg har kun godt at sige om H 10 Gran Tinerfe.

Værelsestip: Du har en god udsigt fra strandsiden, med solnedgang. Du har en perfekt udsigt, til den anden side mod vulkanen El Teide, og morgen sol.
Dato for ophold: december 2013
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Søvnkvalitet
Tak, Kruse2014
H10GranTinerfe, Director de Relaciones Públicas hos H10 Gran Tinerfe, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. januar 2014

Kære Gæst,

Tak for din anmeldelse på TripAdvisor og tak 5 *
Det er en fornøjelse for os at vide, at vi har nået vores mål om tilfredshed og som har nydt din ferie med os.
Vi håber at byde dig velkommen til vores hotel snart

Med venlig hilsen,

H10 Gran Tinerfe - Management Team