Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (718)
Filtrer anmeldelser
718 resultater
Medlemsvurdering
250
289
102
42
35
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
250
289
102
42
35
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 718 anmeldelser
Anmeldt d. 8. august 2019 fra mobile enheder

Pæne rene faciliteter. Gode men små værelser, dog ikke noget problem for os selvom vi var 2 voksne og et barn. Begge pools er lækre og rene. Generelt et flot og lækkert indrettet hotel. Maden var okay, der var mange muligheder, men ikke noget super spændene udvalg.
Fantastiske altaner!

Dato for ophold: august 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, carolinelundberg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HM_Tropical, Gerente hos HM Tropical, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. august 2019
Google Oversæt

Dear Carolinelundberg,

thank you for taking the time to share your positive feedback on TripAdvisor.
Offering our guests outstanding service and making their stay as comfortable as possible is important to us.
Thank you again for words, we look forward to welcoming you back at the HM Tropical.

Best regards,
Sebastian Torrens
Manager HM Tropical

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. juli 2019 fra mobile enheder

På dette hotel er der skruet op for kvalitet og atmosfære. Det er et super smukt hotel der ligger i den rolige ende af playa de palma, trukket væk fra de vilde bar gader. Hotellet ligger i første række ud til stranden, så hvis man bestiller et værelse med havudsigt ligesom vi gjorde, så får man ikke en bedre udsigt andre steder. På toppen af hotellet er der en pool hvorfra der også er den smukkeste panoramaudsigt ud over havet. Dertil er der et større poolområde ved jorden. Man skal bare være opmærksom på at man skal lægge sine håndklæder om morgenen hvor man gerne vil ligge, for ellers kan det være svært at få en plads. Hvis du gør det skal du være ved poolen senest klokken 10, ellers bliver dine håndklæder fjernet da man ikke må optage plads man ikke bruger, det er der også skiltet med, der er bare nogen der åbenbart ikke ser det. Hotellet får mine varmeste anbefalinger.

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 259miaa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HM_Tropical, Gerente hos HM Tropical, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. juli 2019
Google Oversæt

Dear 259miaa,

Thank you for taking the time to provide feedback on your recent stay at HM Tropical, we truly value the opinions of our clients.

Es una agrado saber que su estancia en general fue satisfactoria.

In reference to the pool loungers, it is forbidden to reserve them, in fact we have a lifeguard who watches and removes the towels from the hammocks when the pool is full and without a client using them, so we reinforce the means to comply with the rules and avoid those situations.

I do hope that you that we have the opportunity to welcome you back to Hotel HM Tropical.

Best regards
Sebastian Torrens
manager HM Tropical

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. juli 2018 fra mobile enheder

Hotellet er som sådan ok - rent og fungerer fint med maden, baren og poolen. Men som skrevet langt fra 4 stjerner.
Rummene er MEGET små, badeværelset er nærmest en del af rummet Lund adskilt af en glasvæg.
Hvis man skal have en solseng er det op kl. 7 ellers er de reserveret med håndklæder fra de andre gæster, som på denne måde kan blokere flere senge en hel dag. Super irriterende!!!!
Området er vel som det er - men i mine øjne skrækkeligt! Fyldt med fulde turister, dårlig mad på tyske barer. Intet spansk tilbage overhovedet.
Vi kommer ikke igen - men vi skulle nok have lejet en villa med pool istedet.
Det her er lige rigeligt friture og grisefest til os.

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, troelse765
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt d. 12. marts 2017

Min kone og jeg boede på dette hotel i fire nætter begynder 7. marts 2017. Det var vores første ophold på dette hotel, og vi var meget imponerede. Det viste sig at være et godt valg, for hotellet at levere god service og komfort i enhver henseende.

Vi blev budt velkommen ved check-in af Alicia der var yderst effektiv, venlig og hjælpsomm under hele vores ophold. Hendes tilgang til at yde fremragende kundeservice var en cadeau til HM brand.

Værelset var moderne, rent og meget komfortabelt. Vi havde booket et værelse med havudsigt og det overgik vores forventninger. Det var på den 6. etage og gav mulighed for den udvidede balkon med fantastisk udsigt langs kysten.

Valget af fødevarer på tilbud til både morgenmad og middag var enestående. Kvaliteten og valgmulighederne, der var til rådighed overstiger uden tvivl mange andre, vi har oplevet.

Samlet har vi tillid til at anbefale dette hotel til andre. Vi vil helt sikkert vende tilbage.

2  Tak, travelfans38
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.co.uk. Se original
Anmeldt d. 15. juli 2016

Et dejligt hotel med god beliggenhed lige ved den dejlige sandstrand. Kun adskilt af strandpromenaden.
En dejlig pool med liggestole, dog er der ikke mange parasoller. På tagterrassen er der også en pool med en fantastisk udsigt og dejlige bløde liggestole. Dog er baren ikke åben om dagen, så man skal fra 8. etage til stueplan for at hente drikkevarer, hvilket er et minus.
Personalet er meget flinke og hjælpsomme.
All inclusive er fint, noget forskelligt hver dag, og så er der forskellige temaaftener som fx italiensk, japansk og spansk.
WIFI kan købes, men det virker ikke. Så det kan absolut ikke anbefales.
Hvis man vil ind til Palma by, kører bussen dertil 20 meter fra hotellet.
Et hotel jeg absolut vil anbefale.

Dato for ophold: juli 2016
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
5  Tak, Marianne7500
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser