Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.000)
Filtrer anmeldelser
3.000 resultater
Medlemsvurdering
783
1.159
653
256
149
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
783
1.159
653
256
149
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 3.000 anmeldelser
Anmeldt d. 11. februar 2018 fra mobile enheder

Super dejligt hotel. Rigtig dejlig lejlighed øverst med udsigt til havet og sol hele dagen. Det mindre pool område er rigtig skønt og dejlig læ når det blæser.
Allinclusive var rigtig godt og varieret. Personalet er venligt og imødekommende.
Man skal huske at hotellet er 3 stjernet . Nogle forventer måske for meget af hotellet men vi kan kun varmt anbefale hotellet området og maden. Og sengene var også virkelig gode.
Vi var der i en af de koldeste uger og med en del regn også. Alligevel havde vi en skøn solrig ferie særligt på grund af de læfulde pool område.
Tip.
Øverste værelser mest sol
Nederste værelser mest læ
Stå tidligt op og gå til Puerto Del Carmen og tilbage. En smuk morgentur.
Vi vil med glæde komme tilbage til dette hotel.

Dato for ophold: februar 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, andersj981
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dirección M, Director General hos Apartamentos THe Morromar, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. marts 2018
Google Oversæt

Dear Anders J,

Thank you very much for your nice comment!

We are more than happy to hear you have enjoyed your stay with us and you found everything to your satisfaction.

Also, we are glad to hear you had good relations with the staff and our efforts for quality service was clear.

It was our pleasure welcoming you, and we wish to create another great holiday for you in the future.

For any questions or future reservation ideas, feel free to contact us!

Warm regards, the Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. februar 2018 fra mobile enheder

Meget slidt hotel med utætte døre og vinduer. Så når det blæser er der koldt. Maden er ok til prisen. Tjenerne er en blanding af søde og sure mennesker. Overboens badekar var utæt. Det blev der kigget på et par gange men ingen udbedring

Dato for ophold: februar 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jørgen S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dirección M, Director General hos Apartamentos THe Morromar, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. februar 2018
Google Oversæt

Dear Jørgen S,

Thank you for your comment!

We are sad to hear you had faced such inconveniences during your stay.

Currently we are working on some changes and we will for sure consider your comment during the improvement process.

sunny regards, the Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. januar 2018 fra mobile enheder

Vi boede en uge på dette hotel. Hotellet er slet ikke vedligeholdt. Vinduerne og altandørene lukker ikke tæt, så det suser ind når det blæser udenfor. Da det havde regnet en nat lå der efterfølgende dag vand flere steder på gulvet fordi vindueslisterne ikke holder tæt. Rengøringen er meget mangelfuld, der var overalt i lejligheden gammelt snavs og pletter på både møbler, vægge og fliser. Der render desværre mange katte rundt på hotellets område, og der er en forfærdelig stank af katteurin flere steder, virkelig ulækkert! Personalet virker meget sur, trist og stresset, ingen smil eller service. Ja det virker faktisk som om personalet er ked af at være der. Maden i buffeten er ikke noget særligt, så vi endte med at spise ude flere aftener selvom vi havde all inclusive. Jeg vil ikke anbefale dette hotel, det eneste der er godt er den rigtigt gode beliggenhed tæt på Puerto Del Carmen, stranden og lufthavnen.

Dato for ophold: januar 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jannie79
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dirección M, Director General hos Apartamentos THe Morromar, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. marts 2018
Google Oversæt

Dear Jannie79,

Thank you for your comment.

We are sad to hear you had faced such inconveniences during your stay.

We are surprised the staff seemed to be stressed or reluctant to be working, as we wish to offer our guests the best possible customer service.

As for the leaking of the windows, we wish to fix these problems immediately when we face them. You can always tell the reception about the faults in the apartments, so they can contact the maintenance for repairing.

The cat café is only in one area of the hotel in order to attract them to one spot. We are always trying to avoid them close to the restaurant and all over the complex. Unfortunately even if its forbitten the guests keep feeding them next to the rooms.

Kind regards,
The management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. december 2017 fra mobile enheder

Havde ønsket værelse oppe hvilket vi fik, super lejlighed, stor og med hav og pool udsigt.
Fint all inclusive med nok at vælge imellem.
Venlige og service mindede personale.
Kommer gerne igen og kan varmt anbefales

Dato for ophold: november 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Fink47
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dirección M, Director General hos Apartamentos THe Morromar, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. januar 2018
Google Oversæt

Dear Fink47,

We are happy to hear, you got the room you wished for and it filled your expectation!

Thank you for your nice comment on our staff, it was our pleasure.

We hope to welcome you again in the future,

Warm regards, the Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. marts 2017

Dejligt all.incl. hotel. Maden var god og der var nok at vælge imellem, sødt og smilende personale. Gode værelser og fin rengøring. Godt sted hvis man gerne vil gå tur langs med promenaden. Eneste minus var at musikken ved poolen var for høj, når vi havde et værelse med pool udsigt.

Dato for ophold: marts 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, jpml2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dirección M, Director General hos Apartamentos THe Morromar, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. marts 2017
Google Oversæt

Dear Jpml2015,

Thank you so much for your kind words, we are glad that you liked your stay and it is a pleasure to hear such nice comments about our staff!

Concerning the cleaning, we will look for ways to improve the service we offer to satisfy all our guests’ expectations.

Regarding the music at the pool, we have already told to our animation team to moderate the music volume; however, for a more complete quietness another apartment with different situation could have been a better solution. In case of visiting us again, do not hesitate to ask the help of the reception, they are always ready to help you.

We hope to welcome you here in the near future.

Kindest regards,
The Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser