En helt fantastisk oplevelse, med overnatning på dette skønne hotel.
Konen og jeg blev modtaget af værtinden, som bød os velkommen. Der blev spurgt ind til vores ærinde i Kibæk, og lidt løst hyggesnak. Inden vi blev vist ned på vores værelse, blev vi gjort opmærksomme på, at der var en velkomst øl/sodavand, som vi kunne hente, når vi havde fundet os til rette. Vi blev også gjort opmærksom på, at receptionen ville være lukket, når vi kom retur efter vores aften-udflugt, men at der var høflig selvbetjening med både fadølsanlæg og sodavand fra køleskab. Der var tillid til, at man selv noterede, hvor meget man havde taget, på en vedlagt seddel.
Vi blev vist ned på vores værelse, som var utrolig lækkert. Minimalistisk indrettet, med lidt pynt på væggene, og så ellers en lækker seng, med nogle ordentlige puder, og et dejligt stort badeværelse.
Gardiner var rullet for, da solen havde stået lige ind på, de seneste dage, hvilket havde ført til meget varme værelser. Derfor var der blevet rullet for, så værelserne var kølige, men vi var naturligvis velkomne til at skrue op for radiatoren.
Næste morgen, til morgenmad, kom værtinden igen, hen mod afrydningstid, og brugte lige så meget tid på at snakke med os (vi var de eneste tilbage ved morgenbuffeten), som hun brugte på at rydde af. Hun spurgte ligeledes om vi var færdige, eller om hun skulle lade det stå fremme lidt endnu - på dette tidspunkt var klokken allerede forbi det tidspunkt, hvor morgenmaden burde være slut. Vi gjorde opmærksom på, at vi nok hellere måtte stoppe, så vi kunne nå et bad, inden check-ud. Vi blev beroligede, at vi blot skulle tage den tid det tog. Vi behøvede ikke bekymre os for, at skynde os blive færdige.
Da vi checkede ud blev vi tilbudt en vand/sodavand til køreturen, ligeledes på husets regning.
En helt igennem fantastisk oplevelse, hvor man ikke følte sig som en kunde på et hotel, men som gæst hos et værtspar.
Der er ingen tvivl om, at vi kommer tilbage, MANGE GANGE