Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
patrick m

Dårlig service

Anmeldelse af Hotel Jernbanegade
1,0 ud af 5 boblerAnmeldt 23. jan. 2024
Det dårligste sted jeg nogen siden har været. Jeg kommer aldrig der igen så heller give 300kr ekstra og så tag dgi huset i Herning så jeg er bestemt ikke tilfreds. Så hold jer langt væk fra dem. Den mandlige ejer og også en vis trune adfærd
Dato for ophold: januar 2024
Rejsetype: Rejste alene
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
700 kr.
600 kr.
    637 kr.
    600 kr.
    700 kr.
4.7 km fra Hotel Jernbanegade
Gratis wi-fi
Terrasse hvor der om sommeren er mulighed for at grille.
Forudbetaling er ikke nødvendig
        • eDreams
        11.8 km fra Hotel Jernbanegade
        Vis flere hoteller i Kibæk
        Anmeldt d. 23. november 2023

Her kan man slappe af i hyggelige omgivelser efter en lang dag på arbejde - og servicen er helt fantastisk, man føler sig altid velkommen.
        Der er gode muligheder for at arbejde på værelserne og der er tilmed også et hyggeligt launge område.
        Det er et hotel hvor alle gæster siger godmorgen til hinanden i restauranten!

Dato for ophold: november 2023
        • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
          • Værelser
          • Renlighed
        Tak, mariavQ2396AJ
        Anmeldt d. 6. maj 2023

En helt fantastisk oplevelse, med overnatning på dette skønne hotel.
        Konen og jeg blev modtaget af værtinden, som bød os velkommen. Der blev spurgt ind til vores ærinde i Kibæk, og lidt løst hyggesnak. Inden vi blev vist ned på vores værelse, blev vi gjort opmærksomme på, at der var en velkomst øl/sodavand, som vi kunne hente, når vi havde fundet os til rette. Vi blev også gjort opmærksom på, at receptionen ville være lukket, når vi kom retur efter vores aften-udflugt, men at der var høflig selvbetjening med både fadølsanlæg og sodavand fra køleskab. Der var tillid til, at man selv noterede, hvor meget man havde taget, på en vedlagt seddel.

Vi blev vist ned på vores værelse, som var utrolig lækkert. Minimalistisk indrettet, med lidt pynt på væggene, og så ellers en lækker seng, med nogle ordentlige puder, og et dejligt stort badeværelse.
        Gardiner var rullet for, da solen havde stået lige ind på, de seneste dage, hvilket havde ført til meget varme værelser. Derfor var der blevet rullet for, så værelserne var kølige, men vi var naturligvis velkomne til at skrue op for radiatoren.

Næste morgen, til morgenmad, kom værtinden igen, hen mod afrydningstid, og brugte lige så meget tid på at snakke med os (vi var de eneste tilbage ved morgenbuffeten), som hun brugte på at rydde af. Hun spurgte ligeledes om vi var færdige, eller om hun skulle lade det stå fremme lidt endnu - på dette tidspunkt var klokken allerede forbi det tidspunkt, hvor morgenmaden burde være slut. Vi gjorde opmærksom på, at vi nok hellere måtte stoppe, så vi kunne nå et bad, inden check-ud. Vi blev beroligede, at vi blot skulle tage den tid det tog. Vi behøvede ikke bekymre os for, at skynde os blive færdige.

Da vi checkede ud blev vi tilbudt en vand/sodavand til køreturen, ligeledes på husets regning.

En helt igennem fantastisk oplevelse, hvor man ikke følte sig som en kunde på et hotel, men som gæst hos et værtspar.

Der er ingen tvivl om, at vi kommer tilbage, MANGE GANGE

Dato for ophold: maj 2023
        Rejsetype: Rejste som par
        Tak, Morten G
        Anmeldt d. 2. februar 2023 fra mobile enheder

Hotellet her er absolut et besøg værd.
        Vi har været her 2 gange og første gang i august 2022 og sidste gang i februar. Begge gange i forbindelse med messe i Herning .

Vi rejser en del med firmaet og privat og har i den sammenhæng været på mange hoteller i ind og udland. Dette gør, at jeg skriver denne anmeldelse, da det måske er et af de bedste steder vi har været i Danmark.
        I forbindelse med messerne i Herning har vi, igennem 20 år, prøvet mange hoteller i og omkring Herning.
        Grundet en sen booking i august 22 var vores faste hotel vi plejer at bruge i Herning udsolgt.
        Vi faldt så over Jernbane hotellet i Kibæk.( ca. 10 km fra messecentret og meget centralt beliggenhed i Midtjylland.
        Anmeldelserne var næsten for gode til de kunne være sande.
        Vi tog chancen og bookede hotellet.
        Det skulle vise os at være vores held.
        Med risiko for, at med al den ros, vi nu også giver hotellet, at der kunne være udsolgt fremover er det et “must “for os at lave denne anmeldelse .
        Værtsparret Pernille og Keld modtog os i receptionen med en velkomst, som om, at vi havde været der mange gange før.
        Deres passion og glæde for deres hotel og deres arbejde lyste virkeligt igennem.
        Deres måde at behandle og servicere alle deres gæster på er helt unik.
        Værelserne er super lækre med rigtig gode senge med tilhørende dyner.
        Super hyggelig lounge med pool og spil.
        Morgenmaden, som kan nydes sammen med en af kaffemaskinens mange valgmuligheder, er så lækkert og delikat.
        Fik vi nævnt der er en fadøl/ vand ved velkomsten?
        Det viser sig så, at mange kollegaer i vores branche allerede er her og dette gør at aftenen efter en messe eller et ophold kun bliver mere hyggelig.
        Byen er lille med et dejligt spisested med steak mm.
        Hvis du skal bo i eller omkring Herning pga. koncert, fodbold, messe eller ferie kan dette sted kun anbefales.
        Sjæl, hygge, flotte rammer og masser af service til gode priser.
        Det er nemt at komme til og fra med bil eller tog. Tid ca. 15 minutter.
        - og nej jeg bliver hverken betalt eller sponsoret for denne anmeldelse og er ligeledes heller ikke i familie med stedet😉
        Men når noget er godt fortjener, det det bedste.
        Derfor…
        Vores bedste anbefaling til stedet herfra.
        Bedste hilsner Tina& & Lars

Dato for ophold: februar 2023
        Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
        Tak, Lars F
        Anmeldt d. 11. november 2021 fra mobile enheder

Service og atmosfære på internationalt plan… Når man så blander det med personlighed, og hjerterum kan man kun give de allerbedste anbefalinger til denne perle. En perle der byder på afslappende lounge og en fantastisk morgenbuffet…🙏🏻❤️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Værelsestip: Prøv det!!!!
        Dato for ophold: november 2021
        Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
        1  Tak, Midtiby84
        Anmeldt d. 24. august 2021 fra mobile enheder

Super hotel ved ankomst blev modtaget af en dejlig smilende værtinde der bød velkommen fik en rundvisning af hotellet samt værelse og blev tilbudt en fadbamse 👍
        Morgen bufe super og de har værtens bedste blødkogte æg alt i alt super ophold😀
        Kommer helt sikkert igen
        Mvh Flemming