Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Midtiby84
Faxe Ladeplads, Danmark

5 stjernet hotel oplevelse samt fantastisk personlig service i Kibæk (i hjertet af Jylland).

Anmeldelse af Hotel Jernbanegade
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 11. nov. 2021fra mobile enheder
Service og atmosfære på internationalt plan… Når man så blander det med personlighed, og hjerterum kan man kun give de allerbedste anbefalinger til denne perle. En perle der byder på afslappende lounge og en fantastisk morgenbuffet…🙏🏻❤️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dato for ophold: november 2021
Værelsestip: Prøv det!!!!
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
        885 kr.
      14.0 km fra Hotel Jernbanegade
      Vis flere hoteller i Kibæk
      Anmeldt d. 24. august 2021 fra mobile enheder

Super hotel ved ankomst blev modtaget af en dejlig smilende værtinde der bød velkommen fik en rundvisning af hotellet samt værelse og blev tilbudt en fadbamse 👍
      Morgen bufe super og de har værtens bedste blødkogte æg alt i alt super ophold😀
      Kommer helt sikkert igen
      Mvh Flemming

Dato for ophold: august 2021
      Rejsetype: Rejste som par
      Tak, FSK53
      Anmeldt d. 1. februar 2020

Det er anden gang, jeg har den store fornøjelse at overnatte på Hotel Jernbanegade Kibæk.
      Og det er ikke kun et overnatningssted eller "soveplads".

Fra det øjeblik, man kommer ind af døren, bliver man modtaget med ægte smil, hyggelige, lunefulde kommentarer, genkendelse, der bygger på grundig forberedelse og interesse for gæsterne.

At værelserne/bad/toilet er store, lyse, lækre, pæne, rene og hyggelige, kan man måske forstå som selvfølge for et hotel, og det er de! Men deres servicemindethed... Den går altid lige et skridt videre fra det, der kunne være høflig og venlig til noget der opleves dreven af stor engagement, lysten og evnen til at være nærværende og en konstant prøven at komme gæsten imøde og give en en følelse af ikke bare at være en sjælden, ukendt og blot betalende kunde, men at være velset, ventet og nærmest "hjemvendt".

Dette sted kan og skal SÅ MEGET anbefales!

Dato for ophold: februar 2020
      Tak, KirstenSE
      Anmeldt d. 5. december 2019 fra mobile enheder

Min kæreste lægger ude og bor derfor på hotel Jernbanegade i en periode.
      Jeg har været og besøge ham 2 gange. Da vi kommer ned til morgenmad første gang, får jeg blot at vide at vi ikke skal betale for mig, jeg kan bare gå ind og sætte mig og tage lidt mad.
      Det er jul lige pt. Så her er pyntet op, og det er så fint!
      Hotellet er rent og pænt og ejerne er VIRKELIG søde og snaksaglige!

Dato for ophold: december 2019
      Rejsetype: Rejste som par
      Tak, julieholmt
      Anmeldt d. 3. oktober 2019 fra mobile enheder

Når man ankommer får man en hjertelig velkomst og bliver fulgt til værelse.
      Utrolig engageret personale som forkæler en og giver rigtig god service.
      Værelserne vi havde booket var rene og i god stand, masser af håndklæder, alt virkede og en bruser som kunne sidde fast.
      Internettet fungerer hurtigt.
      Bedste morgenmad jeg nogensinde har fået. Stegt bacon og der var rigeligt, super kaffe pålæg og ikke den ting som ikke var godt.
      Til aften blev vi anbefalet lokal steakhouse, som også bare var tip top til en god pris. (Dem anmelder jeg om lidt)
      Ikke sidste gang jeg bor der. 10-15 min fra messecenter.
      Ud af 400 hoteller er dette nok nr. 1
      Ren luksus.

Dato for ophold: oktober 2019
      Tak, SorenRisager
      Anmeldt d. 3. oktober 2019 fra mobile enheder

Jeg havde en overnatning på dette hotel i forbindelse med en forretningsrejse.
      Da vi ankom modtog værtsparret os, og jeg skal lige love for at man føler sig velkommen. Rigtig god snak, og vi blev vist op på værelserne.
      Værelserne er en fin størrelse og renligt.
      Morgen buffet er også ganske fin.
      Kan kun anbefalede dette sted.

Dato for ophold: oktober 2019
      1  Tak, Rasmussloth