Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggeligt og meget lækker mad”
Anmeldelse af Ristorante La Taverna

Ristorante La Taverna
Udmærkelsescertifikatet
Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 1. august 2020 fra mobile enheder

Husk at bestille bord!!
Dette sted er populært og det forstås.
Flot anrettet og lækker mad, rare personaler og stilfulde omgivelser.
Vi kommer gerne igen på vores næste visit i Eckernförde ... hvis vi kan få et bord ;)

Dato for besøg: juli 2020
Tak, 868miad
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (115)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 115 anmeldelser

Anmeldt 18. oktober 2019

Stort udvalg af retter, fornuftige priser, venligt og opmærksomt personale. Beliggende i gammel skole lige midt i Eckernförde. Frokostretter til billige priser.

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, hundedyr1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 fra mobile enheder

God reel mad og fornuftige priser. Godt personale som var smilende og glade. Kan kun anbefales.
Store portioner.

Dato for besøg: august 2018
1  Tak, heinoj2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2018 fra mobile enheder

Vi gik gennem gaderne i Eckernförde og havde egentlig ikke besluttet hvor vi skulle spise. Vi stoppede op da vi kom til La Taverna, da det så hyggeligt og indbydende ud. Atmosfæren var god, ligeledes var maden og så med udsigt ud over havnen. Det kan bestemt anbefales!

Dato for besøg: februar 2018
Tak, joakimr437
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. april 2017 fra mobile enheder

GoDe pizzaer og service helt i top. Vi skulle spise otte mand og maden blev serveret samtidig - der var en positiv oplevelse

Dato for besøg: april 2017
Tak, 844sabines
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Ristorante La Taverna, kiggede også på

Eckernforde, Slesvig-Holsten
Eckernforde, Slesvig-Holsten
 
Eckernforde, Slesvig-Holsten
Altenhof, Slesvig-Holsten
 

Har du været i Ristorante La Taverna? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering