Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.123)
Filtrer anmeldelser
1.124 resultater
Medlemsvurdering
395
447
165
76
41
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
395
447
165
76
41
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.124 anmeldelser
Anmeldt 28. december 2017

En super dejlig lejlighed med to store soveværelser, to terasser (en lille morgenmadsterasse og en kæmpe soltagterasse) og aircondition. Receptionisterne var altid villige til at hjælpe, og rengøringen var udemærket (selvom den ikke fulgte de dage, der var angivet). Der var langt til stranden, men 25 minutters gåtur er jo godt for mange ting.

  • Overnattede: november 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, MaritT98
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2017 fra mobile enheder

Lejligheden er rummelig og flot indrettet. Kun køkkenet er lidt lille. Alt personale er meget venlige og hjælpsomme. God rengøring.
Poolen er varm og ren og der foregår ting omkring og i den næsten dagligt,ca 1 time. Vandpolo, bordtennis og dart. I en afslappet stemning på tværs af nationaliteter.
Komplekset er indbydende og behageligt at færdes i. Der er ingen larm om aftenen og natten, fordi det er langt fra barer m.v. Dog er der tit lidt glade råb fra fodboldbanen overfor, hvor der spilles små kampe indtil kl ca 22.

Overnattede: februar 2017, rejste med familie
2  Tak, 21lailaf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2016

Vi fik en dejlig lejlighed med 2 terrasser, en udenfor stuen og en tagterrasse. Skønt.
Super lejlighed med stort badeværelse og et godt soveværelse med megastor seng.
Der er lidt langt til vandet, men der går en gratisbus et par gange om dagen og lidt motion skader jo ikke

  • Overnattede: oktober 2015, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Maria G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2016

Detter er et ganske fint hotel med lækre lejligheder. Jeg havde valgt en superior lejlighed hvilket giver garanteret pool-udsigt og en stor tagteresse. Der er to ganske gode pooler den ene opvarmet.
Hotellet kan godt anbefales især til børne-famillier.

  • Overnattede: marts 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Tobias M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2016

Villa Mandi ligger et stykke væk fra byen ved golfbane. Tæt ved er der et fint shoppingcenter med dagligvarer, Desigual, H&M mv. Selve lejlighederne er flotte med fin stor balkon og flot stort badeværelse. Pools er ok, ikke fantastiske, men hyggelig stemning og velplejet. Dog skal man have gode ben eller villig til at betale taxa for at komme ned til byen med diverse restauranter mv. I gamle anmelder står der de har minigolf og en fodboldbane man kan leje. Minigolf er for længst lavet om til noget andet, og fodboldbanen er privat og tilhører ikke hotellet.

Værelsestip: Anmod om en balkon med sol, der er mange der ligger i skyggen.
Overnattede: april 2016, rejste med familie
1  Tak, Normann08
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser