Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.997)
Filtrer anmeldelser
1.997 resultater
Medlemsvurdering
613
911
339
81
53
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
613
911
339
81
53
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.997 anmeldelser
Anmeldt d. 20. februar 2017

Stille lejlighedshotel i gåafstand fra centrum, havn og strand. Rengøringen er på det jævne og der var lidt slidt i vores lejlighed. Pris og kvalitet hænger dog sammen. Større supermarked ligger 100 meter fra hotellet. Hjælpsomt personale.

Dato for ophold: februar 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Henrik A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
apartamentosaguamar, Director de Relaciones con Clientes hos Apartamentos Aguamar, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. marts 2017
Google Oversæt

Dear Henrik A,
Thank you for your feedback on Tripadvisor and for choosing Aguamar Apartments for your holiday in Tenerife.
We are sorry we don’t speak your language so we will answer you in English.
We really appreciate your compliment regarding the cleanliness of the hotel facilities, the location and our staff. We are looking forward to welcome you again in the near future.
Best regards,
Customer Service

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. februar 2016 fra mobile enheder

Var på ferie her i 10 dage. Det er en fin størrelse lejligheder men der er så lydt så man kan høre næsten alt. De er slidte lejlighederne og trænger til en renovering. Rengøringsniveau er sted bedre og så skal man betale for parasol og madras til solsengene ved poolen - what? Men det er rigtigt. Der kan kun være en online på det wifi du betaler for hvis du skal bruge det på værelset men det er der ingen der oplyser om. Servicen fra personalet kunne i det hele taget trænge til en opgradering.

Dato for ophold: februar 2016
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Ann-Kathrine B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
apartamentosaguamar, Director de Relaciones Públicas hos Apartamentos Aguamar, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. marts 2016
Google Oversæt

Dear Ann-Kathrine B,
Thank you for your feedback on Tripadvisor. Unfortunately we currenty cannot respond you in your language, therefore we are going to provide you an answer in English.
We appreciate your compliments regarding the cleanliness. Furthermore, we take your suggestions into consideration, as we always try to improve our services. It will be a pleasure for us to welcome you soon again.
Best regards,
Customer Service

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. november 2014 fra mobile enheder

Rigtig godt hotel beliggende centralt. Der er ikke langt at gå hverken til by, nærliggende bar og restauranter, vand, hav, havn...
Selve hotellet er rart at være på, servicen er i top, og der er det der skal være på et hotel. Rent og pænt.
Husk, at der er byliv og liv på hotellet. Vi der rejste sammen synes ikke der larmede, men det kan være dem der i forvejen bor på landet hjemme i Danmark tænker anderledes.

Dato for ophold: november 2014
Rejsetype: Rejste med venner
1  Tak, Ulla Borup B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. marts 2012

OK hotel, som passede fint til et par som os med et lille barn. Lille køkken med mulighed for at lave lidt mad selv og lånte barneseng u/b (dog lidt gammel, slidt model, men OK). Lidt trælse senge, der knirker og med irriterende gummilagen under sengetøjet - ellers OK.
Aftenbuffen i restauranten er ikke fantastisk - OK en enkelt aften, men vi var glade for, at vi ikke havde bestilt den hele ugen... Øvrig mad (div. pizza og burger er heller ikke imponerende).
Personalet er generelt flinke, søde og meget service-mindede. Trådløst internet på værelserne fungerer fint.
Alt i alt et helt OK hotel, som passer fint til prisen - det eneste vi kunne savne var havudsigt, men man får jo (kun) hvad man betaler for... så hotellet kan godt anbefales, hvis man vil have et OK hotel uden at betale for luksus...

Dato for ophold: marts 2012
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Apollo
Tak, HJogS
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. marts 2012

Super hyggeligt hotel der ligger i fornuftig gå afstand til stranden ca. 900m.
Hyggelige lejligheder, der dog kan være lidt slidte i kanten.
Dejligt pool område, og bla. minigolf, bordtennis, billard mod betaling.
Et sødt og venligt personale, smilende og hjælpsomme.
Super flot rengøring 5X ugentligt.
Wifi ret dyrt 150kr for en uge, en bedre båndbredde og dækning ville være at foretrække, men kan dog tjekke mails, facebook osv.
Meget fredeligt da det ligger i passende afstand til diverse larmede barer og diskoteker.

Dato for ophold: marts 2012
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, RSK_DK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser