Jeg er fascineret over hotellet og dets skønne beliggenhed.
Maden er dog et (elendigt) kapitel for sig selv. Konserveschampignon, færdigretter og posemad, som alt sammen er beregnet til storkøkkener, hospitaler og cafeterier, ikke på et 4-stjernet hotel!!
Her er blot nogle af vores "kulinariske" oplevelser:
Gordon Bleu, frosne og endnu ikke helt tøet op, når de bliver serveret.
Champignon fra spand, med den kedelige brune farve vi kender fra champignon på glas. Disse konserves-champignon bruges også til deres grønne salater.
Pizza, frosne og endnu ikke helt optøet, når de bliver serveret.
Indbagte rejer, kold, rå, klæbrig dej, der ikke var stegt færdig.
Forårsruller, kold, rå, klæbrig dej, der endnu ikke var stegt færdig da de blev serveret.
Personalet har generelt meget svært til smil. Enkelte smiler og er imødekommende, den ene sikkert fordi han er hollænder.
Som du sikkert har bemærket, så har hotellet ikke svaret på én eneste af de anmeldelser, hvilket, i mine øjne, tyder på en udpræget ligegyldighed overfor kundernes dårlige oplevelser.
Ledelsen er åbenbart lige så blottet for ære, som køkkenchefen.
Opholdet her på stedet er ikke billigt, så min anbefaling til dig, er slet og ret at finde et andet sted.