Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Advan G

Struer

Anmeldelse af Struer Grand Hotel
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 27. apr. 2024
Dejlig hotel og venlig personale.. ligger lige midt i byen og ved siden af havnen..
gode cocktails og super lækker morgenmad
Dato for ophold: april 2024
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelse
Svarede 29. apr. 2024
Kære Advang2024 - tusind tak for jeres besøg i Struer!
Og dejligt at læse i har nydt hotellet og faciliteterne - jeg vil give jeres roser videre til mine kollegaer som har sørget godt for jer under jeres ophold.
Vi håber at kunne byde jer velkommen tilbage igen snarest
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
    6.3 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Breakfast in our Orangey
    • Agoda.com
    • Vio.com
    4.7 km fra Struer Grand Hotel
    Få bonusser med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      1.190 kr.
    • Hotels.com
    16.1 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    • Priceline
    • Agoda.com
    6.8 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    • Agoda.com
    18.3 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis parkering
    Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
    30.9 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
    15.1 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
    18.5 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Få bonusser med One Key
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Priceline
    0.0 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Vis flere hoteller i Struer
    Anmeldelser (160)
    Filtrer anmeldelser
    160 resultater
    Medlemsvurdering
    52
    68
    28
    11
    1
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    SprogAlle sprog
    Flere sprog
    Medlemsvurdering
    52
    68
    28
    11
    1
    Se, hvad de rejsende siger:
    Valgte filtre
    Filtre
    Opdaterer listen...
    2-7 af 160 anmeldelser
    Anmeldt d. 23. marts 2024

    Alt fungerede bare
    Startede med smilende velkomst af personale, fik fortalt alt det som vi skulle bruge.
    Dejligt værelse, dejligt morgenmad, alt var bare som det skulle være og mere til
    Tak for en dejlig oplevelse på jeres hotel og stort tak til personalet

    Dato for ophold: marts 2024
    • Rejsetype: Rejste med familie
      • Værdi
      • Sted
      • Service
    Tak, Frank B
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. marts 2024

    Kære Frank
    Tusind tak for jeres besøg, Og det er dejligt at læse i har nydt jeres ophold, og mine kollegaer har sørget godt for jer.
    Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang.
    God påske Til jer
    Hilsen Casper Frederiksen

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 8. februar 2024

    Dejligt hotel. Lidt mørkt værelse, sengene rigtig gode
    personalet var venligt og stræbte rigtig efter at gøre det så godt som muligt for os.
    Morgenmaden fik også et extra pift med forskellige slags syltede frugter, dejligt.
    Og så hen i spa og welness.
    Og spise ude i byen. rigtig god mad.

    Dato for ophold: februar 2024
    • Rejsetype: Rejste som par
      • Værdi
      • Sted
      • Service
    Tak, Explorer05370643773
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. februar 2024

    Hej Explorer,
    Tusind tak for jeres besøg i Struer,
    Dejligt at læse i har nydt jeres tid hos os
    Vi håber at kunne byde jer velkommen tilbage en anden gang

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 5. februar 2024

    Dejligt værelse med god stor seng, pænt og rent. Meget serviceminded personale. Der var en kaffe/kakao maskine i loungen, med mange forskellig slags kaffe, som man måtte tage efter lyst- gratis- luksus. God morgenbuffet. Tæt på alting. Vi kommer helt sikkert igen.

    Dato for ophold: februar 2024
    Rejsetype: Rejste med venner
    Tak, Halime V
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. februar 2024

    Hej Halimev2024
    Tusind tak for jeres feedback på jeres ophold, dejligt at læse i har nydt opholdet og hotellets faciliteter
    Vi glæder os til at se jer igen
    Hilsen Casper

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 10. maj 2023 fra mobile enheder

    Det var første gang jeg boede på dette hotel, men absolut ikke sidste gang. Blev mødt at smilende og servicerende personale og overnattede derefter i et dejligt værelse. Lækker morgenbuffet og godt udvalgt i baren. Hotellet er placeret midt i byen og har gratis parkering. Godt valg når man er på disse kanter.

    Dato for ophold: maj 2023
    Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    Tak, OleAarhus
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. maj 2023

    Kære Ole
    Tusind tak for dit besøg på Grand hotel, og mange tak for din flotte tilbagemelding
    Rosen bliver givet videre til personalet.
    Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen igen
    Hilsen Casper Frederiksen

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 17. oktober 2022

    Skønt ophold med rigtigt hjælpsom receptionsdame. Morgenmad, aftensmad var fremragende, dog lamperne i vores værelse virkede ikke. Vi kom med vores spædbårn, og de var dejligt at have vores morgenmad og aftensmad leveret til vores værelse. Godt hotel men værelserne er gammel, Trægulvet under tæppen laver lyd når man går, det var ikke så godt især når man har spædbårn som sover. Ellers skønt hotel.

    Værelsestip: Skønt hotel men gammelbygget værelserne
    Dato for ophold: oktober 2022
      • Værdi
      • Renlighed
      • Service
    Tak, ankherdeneb2019
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Se flere anmeldelser