Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Explorer05370643773
Skødstrup, Danmark

hotelophold og spa.

Anmeldelse af Struer Grand Hotel
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 8. feb. 2024
Dejligt hotel. Lidt mørkt værelse, sengene rigtig gode
personalet var venligt og stræbte rigtig efter at gøre det så godt som muligt for os.
Morgenmaden fik også et extra pift med forskellige slags syltede frugter, dejligt.
Og så hen i spa og welness.
Og spise ude i byen. rigtig god mad.
Dato for ophold: februar 2024
Rejsetype: Rejste som par
4,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelse
Svarede 13. feb. 2024
Hej Explorer,
Tusind tak for jeres besøg i Struer,
Dejligt at læse i har nydt jeres tid hos os
Vi håber at kunne byde jer velkommen tilbage en anden gang
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Booking.com
  • Lol.travel
6.3 km fra Struer Grand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Breakfast in our Orangey
Booking.com
  • Agoda.com
  • Vio.com
4.7 km fra Struer Grand Hotel
Booking.com
1.199 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    1.199 kr.
  • Hotels.com
    1.199 kr.
  • Priceline
    1.199 kr.
16.1 km fra Struer Grand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
6.8 km fra Struer Grand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Agoda.com
  • Vio.com
18.3 km fra Struer Grand Hotel
Gratis parkering
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
30.9 km fra Struer Grand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
29.5 km fra Struer Grand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
18.5 km fra Struer Grand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Expedia.com
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.0 km fra Struer Grand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Vis flere hoteller i Struer
Anmeldelser (159)
Filtrer anmeldelser
159 resultater
Medlemsvurdering
51
68
28
11
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
51
68
28
11
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 159 anmeldelser
Anmeldt d. 5. februar 2024

Dejligt værelse med god stor seng, pænt og rent. Meget serviceminded personale. Der var en kaffe/kakao maskine i loungen, med mange forskellig slags kaffe, som man måtte tage efter lyst- gratis- luksus. God morgenbuffet. Tæt på alting. Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for ophold: februar 2024
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Halime V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. februar 2024

Hej Halimev2024
Tusind tak for jeres feedback på jeres ophold, dejligt at læse i har nydt opholdet og hotellets faciliteter
Vi glæder os til at se jer igen
Hilsen Casper

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 10. maj 2023 fra mobile enheder

Det var første gang jeg boede på dette hotel, men absolut ikke sidste gang. Blev mødt at smilende og servicerende personale og overnattede derefter i et dejligt værelse. Lækker morgenbuffet og godt udvalgt i baren. Hotellet er placeret midt i byen og har gratis parkering. Godt valg når man er på disse kanter.

Dato for ophold: maj 2023
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, OleAarhus
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. maj 2023

Kære Ole
Tusind tak for dit besøg på Grand hotel, og mange tak for din flotte tilbagemelding
Rosen bliver givet videre til personalet.
Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen igen
Hilsen Casper Frederiksen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. oktober 2022

Skønt ophold med rigtigt hjælpsom receptionsdame. Morgenmad, aftensmad var fremragende, dog lamperne i vores værelse virkede ikke. Vi kom med vores spædbårn, og de var dejligt at have vores morgenmad og aftensmad leveret til vores værelse. Godt hotel men værelserne er gammel, Trægulvet under tæppen laver lyd når man går, det var ikke så godt især når man har spædbårn som sover. Ellers skønt hotel.

Værelsestip: Skønt hotel men gammelbygget værelserne
Dato for ophold: oktober 2022
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, ankherdeneb2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 17. juli 2022 fra mobile enheder

God central beliggenhed, ok morgenbuffet med lidt af hvert og rigtig fine værelser, med alt hvad der kunne være behov for, ekstra puder, strygebræt og strygejern og føntørrer.

Yderst venligt og imødekommende personale som var der med det samm, fx hvis der manglede noget i morgen buffeten.

Værelsestip: Gratis parkering i smedede 2, lige ved hotellet.
Dato for ophold: juli 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Louisekirstinep
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 15. juni 2022 fra mobile enheder

Boede på et af de efter sigende bedste ofg dyreste værelser og betalte fuld pris for det. Havde derfor forventet andet og mere end et standard dansk provins dobbeltværelse uden nogen ekstra faciliteter - end ikke mulighed for at lave en kop kaffe. Overhovedet ikke pengene værd.

Dato for ophold: juni 2022
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, heb063
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. juni 2022

Kære HEB063

Jeg kan desværre ikke lige udtale mig omkring værelse og facil. på værelser, da jeg ikke lige kan se ud fra brugernavnet
Hvilket navn du kan være booket under - hvis, jeg må bede dig kontakte mig på casper@struergrandhotel.dk for at kunne kigge nærmere ind på jeres ophold

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser