Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Ole K
København, Danmark

Skønt centralt beliggende hotel med gode medarbejdere.

Anmeldelse af Struer Grand Hotel
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 10. maj 2023fra mobile enheder
Hotellets favorit
Det var første gang jeg boede på dette hotel, men absolut ikke sidste gang. Blev mødt at smilende og servicerende personale og overnattede derefter i et dejligt værelse. Lækker morgenbuffet og godt udvalgt i baren. Hotellet er placeret midt i byen og har gratis parkering. Godt valg når man er på disse kanter.
Dato for ophold: maj 2023
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelse
Svarede 14. maj 2023
Kære Ole
Tusind tak for dit besøg på Grand hotel, og mange tak for din flotte tilbagemelding
Rosen bliver givet videre til personalet.
Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen igen
Hilsen Casper Frederiksen
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
    6.3 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Breakfast in our Orangey
    • Agoda.com
    • Vio.com
    4.7 km fra Struer Grand Hotel
    Få bonusser med One Key
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      1.199 kr.
    • Booking.com
    16.1 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Go to your Happy Price
    • Booking.com
    • Agoda.com
    6.8 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    • Agoda.com
    • Vio.com
    18.3 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis parkering
    Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
    30.9 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
    18.5 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    • Expedia.com
    • Priceline
    • Hotels.com
    0.0 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Vis flere hoteller i Struer
    Anmeldelser (160)
    Filtrer anmeldelser
    160 resultater
    Medlemsvurdering
    52
    68
    28
    11
    1
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    SprogAlle sprog
    Flere sprog
    Medlemsvurdering
    52
    68
    28
    11
    1
    Se, hvad de rejsende siger:
    Valgte filtre
    Filtre
    Opdaterer listen...
    6-11 af 160 anmeldelser
    Anmeldt d. 17. oktober 2022

    Skønt ophold med rigtigt hjælpsom receptionsdame. Morgenmad, aftensmad var fremragende, dog lamperne i vores værelse virkede ikke. Vi kom med vores spædbårn, og de var dejligt at have vores morgenmad og aftensmad leveret til vores værelse. Godt hotel men værelserne er gammel, Trægulvet under tæppen laver lyd når man går, det var ikke så godt især når man har spædbårn som sover. Ellers skønt hotel.

    Værelsestip: Skønt hotel men gammelbygget værelserne
    Dato for ophold: oktober 2022
      • Værdi
      • Renlighed
      • Service
    Tak, ankherdeneb2019
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 17. juli 2022 fra mobile enheder

    God central beliggenhed, ok morgenbuffet med lidt af hvert og rigtig fine værelser, med alt hvad der kunne være behov for, ekstra puder, strygebræt og strygejern og føntørrer.

    Yderst venligt og imødekommende personale som var der med det samm, fx hvis der manglede noget i morgen buffeten.

    Værelsestip: Gratis parkering i smedede 2, lige ved hotellet.
    Dato for ophold: juli 2022
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Louisekirstinep
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 15. juni 2022 fra mobile enheder

    Boede på et af de efter sigende bedste ofg dyreste værelser og betalte fuld pris for det. Havde derfor forventet andet og mere end et standard dansk provins dobbeltværelse uden nogen ekstra faciliteter - end ikke mulighed for at lave en kop kaffe. Overhovedet ikke pengene værd.

    Dato for ophold: juni 2022
    Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    Tak, heb063
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. juni 2022

    Kære HEB063

    Jeg kan desværre ikke lige udtale mig omkring værelse og facil. på værelser, da jeg ikke lige kan se ud fra brugernavnet
    Hvilket navn du kan være booket under - hvis, jeg må bede dig kontakte mig på casper@struergrandhotel.dk for at kunne kigge nærmere ind på jeres ophold

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 1. juni 2022 fra mobile enheder

    Altid dejligt at komme på jeres hotel, vi nyder godt af muligheden for at udnytte spa opholdet ind imellem familie besøg, vores værelse var i top, noget vi sætter pris på, Morgenmaden er var som altid helt fantastisk, søde og smide personale som hurtigt er klar til at finde frem hvis noget skulle mangle på buffeten
    Vi ses næste sommer igen

    Dato for ophold: maj 2022
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, 20stigr
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. juni 2022

    Kære 20stigr

    Tak for jeres tilbagemelding, dejligt at læse mine kollegaer sørger godt for jer,
    vi glæder os til at byde velkommen igen i Struer
    Hilsen Casper

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 1. juni 2022

    Vi har besøgt Grand Hotel Struer flere gange. Dog over tid. Vi har egentlig ikke brug for at spise og overnatte i Struer. Men vi kan bare ikke lade være - netop fordi man skal lede længe efter en så perfekt service, super lækker mad og skønt værelse. Alt er i bedste forstand helt i top. Personalet er hele tiden opmærksom på gæstens behov - og på en behagelig og ikke påtrængende måde. Vi har hver gang til fulde nydt vores ophold på Grand Hotel Struer - og vi kan varmt anbefale et par dage til ren nydelse til andre. Gå ikke glip af en sådan lækker oplevelse.

    Værelsestip: vælg et superior-værelse. Pris og kvalitet på et fornuftigt niveau.
    Dato for ophold: maj 2022
      • Sted
      • Søvnkvalitet
      • Service
    Tak, 331jorgen
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. juni 2022

    Kære Jørgen, tak for jeres tilbagemelding på jeres ophold, det er dejlig læsning som jeg vil få sendt videre til mine kollegaer så de kan få ros for deres job

    Vi håber at se jer i Struer igen
    Hilsen Casper Frederiksen

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Se flere anmeldelser