Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Louise Kirstine P
Esbjerg, Danmark

Meget godt ophold

Anmeldelse af Struer Grand Hotel
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 17. jul. 2022fra mobile enheder
God central beliggenhed, ok morgenbuffet med lidt af hvert og rigtig fine værelser, med alt hvad der kunne være behov for, ekstra puder, strygebræt og strygejern og føntørrer.

Yderst venligt og imødekommende personale som var der med det samm, fx hvis der manglede noget i morgen buffeten.
Dato for ophold: juli 2022
Værelsestip: Gratis parkering i smedede 2, lige ved hotellet.
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Breakfast in our Orangey
600 kr.
552 kr.
Refusionsberettiget
  • Agoda.com
    600 kr.
  • Vio.com
    600 kr.
4.7 km fra Struer Grand Hotel
1.199 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    1.199 kr.
  • Hotels.com
    1.199 kr.
  • Priceline
    1.199 kr.
16.1 km fra Struer Grand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
455 kr.
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    455 kr.
  • Agoda.com
    455 kr.
6.8 km fra Struer Grand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
750 kr.
  • Agoda.com
    750 kr.
  • Vio.com
    750 kr.
18.3 km fra Struer Grand Hotel
Gratis parkering
999 kr.
Refusionsberettiget
  • Hotels.com
    999 kr.
  • Expedia.com
    999 kr.
  • Vio.com
    999 kr.
0.0 km fra Struer Grand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
495 kr.
Refusionsberettiget
  • Priceline
    397 kr.
  • Agoda.com
    365 kr.
  • Trip.com
    494 kr.
8.8 km fra Struer Grand Hotel
569 kr.
524 kr.
  • Agoda.com
    569 kr.
10.7 km fra Struer Grand Hotel
1.400 kr.
1.260 kr.
  • Expedia.com
    1.260 kr.
  • Hotels.com
    1.260 kr.
  • Priceline
    1.400 kr.
14.7 km fra Struer Grand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
1.603 kr.
1.515 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    1.515 kr.
  • Hotels.com
    1.515 kr.
  • Expedia.com
    1.515 kr.
15.1 km fra Struer Grand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
546 kr.
    15.1 km fra Struer Grand Hotel
    Vis flere hoteller i Struer
    Anmeldelser (160)
    Filtrer anmeldelser
    160 resultater
    Medlemsvurdering
    52
    68
    28
    11
    1
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    SprogAlle sprog
    Flere sprog
    Medlemsvurdering
    52
    68
    28
    11
    1
    Se, hvad de rejsende siger:
    Valgte filtre
    Filtre
    Opdaterer listen...
    8-13 af 160 anmeldelser
    Anmeldt d. 15. juni 2022 fra mobile enheder

    Boede på et af de efter sigende bedste ofg dyreste værelser og betalte fuld pris for det. Havde derfor forventet andet og mere end et standard dansk provins dobbeltværelse uden nogen ekstra faciliteter - end ikke mulighed for at lave en kop kaffe. Overhovedet ikke pengene værd.

    Dato for ophold: juni 2022
    Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    Tak, heb063
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. juni 2022

    Kære HEB063

    Jeg kan desværre ikke lige udtale mig omkring værelse og facil. på værelser, da jeg ikke lige kan se ud fra brugernavnet
    Hvilket navn du kan være booket under - hvis, jeg må bede dig kontakte mig på casper@struergrandhotel.dk for at kunne kigge nærmere ind på jeres ophold

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 1. juni 2022 fra mobile enheder

    Altid dejligt at komme på jeres hotel, vi nyder godt af muligheden for at udnytte spa opholdet ind imellem familie besøg, vores værelse var i top, noget vi sætter pris på, Morgenmaden er var som altid helt fantastisk, søde og smide personale som hurtigt er klar til at finde frem hvis noget skulle mangle på buffeten
    Vi ses næste sommer igen

    Dato for ophold: maj 2022
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, 20stigr
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. juni 2022

    Kære 20stigr

    Tak for jeres tilbagemelding, dejligt at læse mine kollegaer sørger godt for jer,
    vi glæder os til at byde velkommen igen i Struer
    Hilsen Casper

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 1. juni 2022

    Vi har besøgt Grand Hotel Struer flere gange. Dog over tid. Vi har egentlig ikke brug for at spise og overnatte i Struer. Men vi kan bare ikke lade være - netop fordi man skal lede længe efter en så perfekt service, super lækker mad og skønt værelse. Alt er i bedste forstand helt i top. Personalet er hele tiden opmærksom på gæstens behov - og på en behagelig og ikke påtrængende måde. Vi har hver gang til fulde nydt vores ophold på Grand Hotel Struer - og vi kan varmt anbefale et par dage til ren nydelse til andre. Gå ikke glip af en sådan lækker oplevelse.

    Værelsestip: vælg et superior-værelse. Pris og kvalitet på et fornuftigt niveau.
    Dato for ophold: maj 2022
      • Sted
      • Søvnkvalitet
      • Service
    Tak, 331jorgen
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. juni 2022

    Kære Jørgen, tak for jeres tilbagemelding på jeres ophold, det er dejlig læsning som jeg vil få sendt videre til mine kollegaer så de kan få ros for deres job

    Vi håber at se jer i Struer igen
    Hilsen Casper Frederiksen

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 24. april 2022

    Alt var bare som det skulle være, søde personaler, god betjening og fin morgenmad.
    Værelset havde også en fin stand og var rent og med 2 overnatninger kom der jo rengøring ved elve-tiden, som vi dog sagde nej tak til.
    Parkeringen var heller ikke noget problem, vi fik forklaret hvad vi skulle da vi kom.
    Så vi kommer gerne igen

    Dato for ophold: april 2022
      • Sted
      • Søvnkvalitet
      • Service
    Tak, Devittsenior
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. april 2022

    Tak for jeres besøg og for jeres tilbagemelding, jeg vil give jeres roser videre til mine kollegaer der har sørget for jer under jeres ophold.
    Vi glæder os til at se jer igen
    Hilsen Casper Frederiksen

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 3. marts 2022 fra mobile enheder

    Kommer gerne igen. Venlig personale. Var hjælpsomme ang udlevering af nøgler før Chek in fordi vi ikke med sikkerhed kunne nå at komme tilbage i indtjeningstiden
    Kan anbefale et plus værelse :) Sengen var totalt luksus👌

    Dato for ophold: februar 2022
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, KJeppesen79
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Casper Frederiksen, Owner hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. marts 2022

    Hej Jeppesen
    tak for jeres tilbagemelding - vi glæder os til at se jer i Struer en anden gang
    Hilsen Grand Hotel Struer

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Se flere anmeldelser