Værelset er på 3., og det er ikke så stort, men det, der skal være der, er der. Blandt andet strygebræt og -jern, to borde og tre stole og tre spejle og godt forsynet med stikkontakter - og et udmærket badeværelse, hvor der som sædvanligt er for lidt hyldeplads.
Det kan ikke koste meget at skrue en ekstra hylde op, så vi gæster kan anbringe vores to toilettasker og ikke som nu kun den ene.
Elevatoren til 3. virker upåklagelig, og restauranten er hyggelig på trods af de lidt gammeldags lamper og den lidt for brune farvetone. Lidt frisk maling kunne her gøre underværker.
Men det vigtigste af alt, maden og betjeningen, var i top. De unge mennesker var venlige og lydhøre og endda forsynet med humoristisk sans, og den alt for varme rødvin fik lige en koldskål at køle i. Tak for det!
Maden var vildt. Med alt fra fasan, over andebryst til græskarsuppe og rosastegt krondyr til æbledessert med æblechips og æblesorbet. Meget smagfuldt! Vi købte en vinbar til 249 kroner, og hermed anerkendelse for at sælge vin til mere moderate priser end normalt på danske restauranter. Der var to slags hvid og tre slags rød samt dessertvin, og selv om vi ikke nåede at smage dem alle, var både chardonnayen og primitivoen helt i orden.
Efter en god og rolig nattesøvn uden forstyrrelser af nogen art gik vi ned til morgenmaden, der var fin og varieret med...Værelset er på 3., og det er ikke så stort, men det, der skal være der, er der. Blandt andet strygebræt og -jern, to borde og tre stole og tre spejle og godt forsynet med stikkontakter - og et udmærket badeværelse, hvor der som sædvanligt er for lidt hyldeplads.
Det kan ikke koste meget at skrue en ekstra hylde op, så vi gæster kan anbringe vores to toilettasker og ikke som nu kun den ene.
Elevatoren til 3. virker upåklagelig, og restauranten er hyggelig på trods af de lidt gammeldags lamper og den lidt for brune farvetone. Lidt frisk maling kunne her gøre underværker.
Men det vigtigste af alt, maden og betjeningen, var i top. De unge mennesker var venlige og lydhøre og endda forsynet med humoristisk sans, og den alt for varme rødvin fik lige en koldskål at køle i. Tak for det!
Maden var vildt. Med alt fra fasan, over andebryst til græskarsuppe og rosastegt krondyr til æbledessert med æblechips og æblesorbet. Meget smagfuldt! Vi købte en vinbar til 249 kroner, og hermed anerkendelse for at sælge vin til mere moderate priser end normalt på danske restauranter. Der var to slags hvid og tre slags rød samt dessertvin, og selv om vi ikke nåede at smage dem alle, var både chardonnayen og primitivoen helt i orden.
Efter en god og rolig nattesøvn uden forstyrrelser af nogen art gik vi ned til morgenmaden, der var fin og varieret med masser af hensyn til coronaen.
Jeg vil gerne anbefale dette hotel af ovennævnte årsager.Mere
Vis færre