Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Peder H

Helt i orden

Anmeldelse af Struer Grand Hotel
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 16. sep. 2021
Dejligt, stille, pænt hotel med central beliggenhed og venligt personale. Hurtigt WiFi med mulighed for at chrome caste til TV (har dog ikke prøvet dette). Lækker morgenmads buffet med stort udvalg inkl varmt.
Dato for ophold: september 2021
Værelsestip: Book direkte på hotellets hjemmeside og se alle typer værelser
4,0 ud af 5 boblerVærelser
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
4,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
    6.3 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Breakfast in our Orangey
    • Agoda.com
    • Vio.com
    4.7 km fra Struer Grand Hotel
    1.201 kr.
    Refusionsberettiget
    Forudbetaling er ikke nødvendig
    • Booking.com
    • Expedia.com
      1.201 kr.
    • Hotels.com
    16.1 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    • Priceline
    • Agoda.com
    6.8 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    • Agoda.com
    18.3 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis parkering
    899 kr.
    Refusionsberettiget
    Forudbetaling er ikke nødvendig
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      899 kr.
    0.0 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
    32.6 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
    18.5 km fra Struer Grand Hotel
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Vis flere hoteller i Struer
    Anmeldelser (160)
    Filtrer anmeldelser
    160 resultater
    Medlemsvurdering
    52
    68
    28
    11
    1
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    SprogAlle sprog
    Flere sprog
    Medlemsvurdering
    52
    68
    28
    11
    1
    Se, hvad de rejsende siger:
    Valgte filtre
    Filtre
    Opdaterer listen...
    15-20 af 160 anmeldelser
    Anmeldt d. 30. august 2021

    Funtionelt hotel med gode, men lidt kedelige værelser - Pakering i nærheden på offentlig plads - Meget venlige og imødekommende personale - En opgardering af værelser incl. bad vil "løfte" stedet ....

    Dato for ophold: august 2021
    • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
      • Værdi
      • Renlighed
      • Service
    Tak, Claus Jørn J
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 18. august 2021 fra mobile enheder

    Vi vil helt sikkert anbefale andre at besøge Grand Hotel Struer.
    Dejlig hyggelig og afslappet atmosfære, og man føler sig velkommen og bliver mødt af smil og venligt personale.
    Hyggeligt værelse med det vi havde brug for.

    Dato for ophold: august 2021
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, 198benediktec
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 4. august 2021 fra mobile enheder

    Vi har endnu en gang haft en dejlig ophold på det hyggelige hotel som er centralt placeret i byen
    sovet og morgenmaden var god og skønt
    Vi kommer tilbage igen der vi bruger det som en base til at kunne besøge vores familie
    Næste gang vil vi bestilte et spa

    Dato for ophold: august 2021
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, 20stigr
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. august 2021

    Kære 20Stigr

    tak for jeres tilbagemelding, det betyder meget for os at få feedback fra jer.
    Vi glæder os til at byde jer velkommen igen

    Hilsen Casper Frederiksen

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 31. juli 2021

    God og hjælpsom service på et glimrende hotel med central beliggehed i byen. direkte på gågaden og tæt på havnen. Desværre havde restauranten på hotellet samt et par andre restauranter i byen sommerlukket, og det betød ,at det var lidt svært at finde en god middag.

    Dato for ophold: juli 2021
      • Søvnkvalitet
      • Renlighed
      • Service
    Tak, SoerenSP
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. august 2021

    Kære Søren SP

    Tak for din tilbagemelding på jeres besøg i Struer
    Jeg skal give rosen videre til mine kollegaer, som har sørget for jer under jeres ophold.

    Desværre er vi noget ramt af manglende arbejdskraft som mange andre steder og blev derfor nød til at holde lukket.

    Vi håber at kunne byde velkommen i Struer Igen en anden gang

    Hilsen Casper Frederiksen

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 29. april 2021

    Ligger centralt i Struer. Altid god service og imødekommende service. Virkelig lækker morgenmad til prisen. Rent og pænt selvom det ikke er helt nyt. Kvaliteten bliver løbende opdateret. Bl.a. nye TV i nogle rum og lækre B&O flad-TV i andre rum.

    Værelsestip: Chromecast i Superior rooms.
    Dato for ophold: april 2021
    • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
      • Værdi
      • Værelser
      • Service
    Tak, Sven308
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. maj 2021

    Kære Sven308
    Tak for dine pæne ord, det vil jeg viderbringe til personalet '
    Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden god gang

    Hilsen Casper Frederiksen

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Se flere anmeldelser