Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (134)
Filtrer anmeldelser
135 resultater
Medlemsvurdering
42
56
24
12
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
42
56
24
12
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 135 anmeldelser
Anmeldt for 4 uger siden

Dejligt hotel med super hyggelige rammer lige fra værelse til restaurant og betjening/ service, kommer sikkert igen en dag :-) Det var september i lidt kold og regnfuld, så det blev ikke til mange gåture i byen. men hotellet klarede oplevelsen fint alligevel.

Dato for ophold: september 2020
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, frankj444
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede for 3 uger siden

Kære Frankj444

Tak for din anmeldelse, dejligt at hører i har haft et godt ophold, jeg vil viderbringe rosen til personalet,

Vi glæder os til at se jer igen

Hilsen Casper Frederiksen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. september 2020

To nætter på dette fine lille hotel i centrum. Venligt personale og rigtig lækker mad i restauranten, både morgen og aften. Og ikke mindst fri kaffe the i lobbyen.
Mulighed for opladning af elbil ved biografen en kort gåtur derfra.

Dato for ophold: september 2020
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, 947perf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede for 3 uger siden

Kære 947perf

Tak for jeres anmeldelsen, det glæder mig i havde et par gode på hotellet

Vi håber at kunne byde velkommen igen

Hilsen Casper Frederiksen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 10. september 2020 fra mobile enheder

Vi havde to overnatninger på Grand hotel Struer med to-retters menu, morgenmad og wellness. Kan varmt anbefales. Skøn beliggenhed, nemt tilgængeligt, gratis parkering, lækker mad, venligt personale og pæne omgivelser.

Dato for ophold: september 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Winnievips
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede for 3 uger siden

Kære Winnie

Tak for jeres anmeldelse, jeg er glad for at læse at i havde et godt ophold hos os,
Rosen vil jeg viderbringe til personale flokken

Vi håber at kunne byde velkommen i Struer igen

Hilsen Casper Frederiksen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. august 2020 fra mobile enheder

Efter to nætter på Grand Hotel, kan jeg kun skrive : super ophold, rigtig dejligt værelse , god morgenmad og dejligt aftensmad i restauranten rigtig dejlig betjening, så alt i alt super oplevelse

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 321flemmingv
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. august 2020

Kære - Flemming,

Det er dejligt at hører i har haft et par gode dage i Struer,

Jeres ros skal jeg få vidergivet til til mine kollegaer.

Vi håber at kunne byde velkommen en anden gang.

Hilsen Casper Frederiksen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. august 2020

Vi skal ikke undlade at bidrage med at anmelde Grand Hotel Struer:

Alt var i den bedste orden: Modtagelsen, værelset, restauranten, maden, betjeningen - ja, alt.

Vi kunne virkelig nyde opholdet. Alt fortjener stor ros.

Tusind tak - vi kommer gerne igen.

Dato for ophold: august 2020
    • Sted
    • Værelser
    • Service
1  Tak, 331jorgen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Casper Frederiksen, Ejer hos Struer Grand Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. august 2020

Kære 331jorgen

Tak for jeres pæne ord, disse vil jeg vidergive til personalet i alle afdelinger

Vi håber at kunne byde velkommen en anden god gang

Hilsen Casper Frederiksen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser