Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (912)
Filtrer anmeldelser
912 resultater
Medlemsvurdering
780
102
17
9
4
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
780
102
17
9
4
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 912 anmeldelser
Anmeldt d. 20. september 2013

Smukt hotel (som blev beundret af de mange forbigående), sødt personale og normalt god plads ved poolen.
Ligger perfekt i Kamari og tilsyneladende i den gode ende af strand promenade.
Jeg vil helt sikkert anbefale dette hotel til alle bekendte som ønsker at tage til Santorini!

Værelsestip: Når I bestiller kan I forspørge om et værelse med udsigt over havet. I vores tilfælde hjalp det til at vi fik det :)
Dato for ophold: august 2013
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, BrittHaugstrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. august 2013

Netop hjemvendt fra en yderst behagelig og overraskende positiv ferie på Bellonias Villas. Hotellet er perfekt placeret ved strandpromenaden i den lidt roligere ende og direkte til stranden. Smukt møbleret overalt og et fantastisk pool område, som byder på store solmadrasser, liggestole, baldakin, pool (med både lav og dyb ende) samt jacuzzi. Om aftenen diskret oplyst og lanterner placeret overalt. Stedet bliver ofte fotograferet.

Værelse nr. 340: Roligt beliggende to værelses lejlighed i stueetage til tre personer. Aircondition i soveværelset samt mindre TV. Stue med seng, spiseplads til tre og sofa med puder. Minikøkken med to kogeplader, elkedel, køleskab med lille fryser og minimal (normal græsk standard) køkkenudstyr. Viskestykke, opvaskemiddel og svamp. Møblementet var hvidt, og farverne i lime og blå blev leveret via sengetæpper, lamper og puder. Lille terrasse med halvmur, to stole og et bord samt tøjstativ med klemmer. Småt, men altid i skygge, hvilket er en stor fordel i de varme måneder. Badeværelset er moderne og har bruser samt toiletartikler, som blev suppleret hver dag. Håndklæder fine og hvide. Overalt er der meget rent.

Morgenmad: mellem 8-10. Græsk yoghurt, honning, tre forskellige hjemmelavede marmelader, røræg (varierende med tomat eller pølser), hårdkogt æg, kage, smør, nutella, forskellige morgenmadsprodukter, friskpresset ferskenjuice, kaffe, te, vand, mælk, juice og varm chokolade. Forskellige slags brød, meloner, tomater, skinke, pølse, ost og spinat- eller porretærte. Meget velsmagende.

Bar/restaurant: Baren ligger ved poolen og restaurantområdet. Er leveringsdygtig i alle former for drikkevarer. Restauranten serverer noget af øens bedste mad. En smule græsk tilsat en stor portion kreativitet og er særdeles velsmagende. Den får vores bedste anbefalinger. Spis morgen, frokost eller aftensmad ved pool området eller i spiseområdet mellem strandpromenaden og havet.

Strand: Stenstrand med små og mellemstore sorte sten. Der bliver hurtigt dybt og der er sten på havbunden. Køb endelig et par badesandaler, som fås overalt. Meget fine liggestole og parasoller samt gangstier af træ. Strand området er for hotellets gæster og man får leveret håndklæde til både pool og strand. Der er servering fra restaurant og bar på stranden.

Personale: smilende, oplagte, imødekommende og serviceminded.

Minus: ingen bruser ved hotellets pool, hvilket ikke er særligt hygiejnisk. Desuden ville et lille "fodbassin" hjælpe, for at strandens små sorte sten lige kan vaskes af.

Værelsestip: Værelse 340 som beskrevet ovenfor ligger i stueetagen. Vennerne boede i lejligheden ved siden af (339) og havde en tre gange så stor terrasse. Denne var dog mere solrig.
Dato for ophold: august 2013
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, OfWeGoOnHoliday
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. juli 2013

Et dejligt hotel lige ved strandpromenaden, flotte lejligheder med god plads, morgenmaden fin på terrasse ved stranden . Poolområde hyggeligt, gratis strand med liggestole og patassoller. God ide at bruge badesko ved stranden, hvor sandet er sort og varmt.

Dato for ophold: juli 2013
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Ellen B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. oktober 2012

2 fantastiske uger på et udsøgt hotel. Der er en dejlig atmosfære og man bliver virkeligt kræset om af et yderst kompetent personale. Den lidt højere pris i forhold til områdets øvrige hoteller er givet godt ud. Pænt, rent og lækkert og anbefalelses værdigt.

Dato for ophold: september 2012
Rejsetype: Rejste som par
3  Tak, Henrik S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. september 2012

Modtagelsen i receptionen: Smilende og meget imødekommende.
Værelset/Lejligheden: Meget rummelig , god seng, pænt badeværelse... Dejlig terrasse.
Rengøring: Ingen Nullermænd...Excellent!
Restaurant: Morgenmadsbuffeten er ganske udmærket og dækker vel de fleste gæsters behov. (kan dog ikke lave et blødkogt æg!) Stor ros til køkkenet... gik gerne, efter ønske, ud over Menu kortet. Stor imødekommenhed!
Poolområdet: ER ganske enkelt lækkert. Poolen, poolområdet med solsengene var pænt rengjort... hver morgen! (det samme gjorde sig gældende for hotellets areal på stranden)
Serviceminded, venligt og smilende personale... alt i alt et fantastisk ophold.

Dato for ophold: september 2012
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Frengler
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser