Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mad i Slettestrand”
Anmeldelse af Klitrosen

Klitrosen
Prisklasse: 14 $ - 87 $
Køkkener: Dansk
Beskrivelse: Vi har et ærligt og stolt køkken der primært bruger danske og lokale råvarer. Menukortet følger sæsonens råvarer.
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Vi har et ærligt og stolt køkken der primært bruger danske og lokale råvarer. Menukortet følger sæsonens råvarer.
Anmeldt for 4 uger siden

Svigermor holder sommerfest for sin familie hver sommer og de sidste mange år, har det været på Klitrosen fordi, man er får god service, mad og beliggenheden er gord

Dato for besøg: august 2019
Tak, sorthoej9000
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 23 anmeldelser

Anmeldt 12. november 2019

ville bo tæt på stranden og fandt dette hotel. Dejligt og venligt, fik et godt værelse hvor man kan parkere lige udenfor. Maden god og rigelig. Sengene bare i orden.

Dato for besøg: november 2019
Tak, Stig F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2019

Lækkert mad som lovet! Vi fik Goumet mad gennem dealen og det levede hotellet op til i den grad! helt perfekt

Dato for besøg: august 2019
Tak, elskeratopleve
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2019

Vi havde fået et gavekort med en middag for 2, så vi bestilte bord og så frem til hvad menuen stod på.
Vi fik så dejligt noget mad, og serveringen var i top.

Dato for besøg: august 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, mussepige
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2019

Vi var der for anden gang, - og det bliver ikke sidste.
Værtinden, Helle, og de dygtige og friske piger i køkken og restaurant har styr på tingene. Maden god og rigelig. Gode vine og godt øl. Beliggende ca.800 meter fra stranden og i læsiden af plantagen. Gå over vejen og du er på stierne i plantagen. MTB ruterne starter her og du kan leje gode MTB cykler hos naboen, Slettestrand Feriecenter

Dato for besøg: juli 2019
Tak, leifi222
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Klitrosen, kiggede også på

Slettestrand, Jammerbugt Kommune
Fjerritslev, Jammerbugt Kommune
 

Har du været i Klitrosen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering