Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rigtig dejlig frokost”
Anmeldelse af Hawet Blokhus

Hawet Blokhus
Prisklasse: 0 $ - 11 $
Køkkener: Dansk
Spisemuligheder: Morgenmad, Udendørsservering
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Udendørsservering
Anmeldt 2. juli 2020 fra mobile enheder

Kan varmt anbefale stedet. Restauranten serverer skøn dansk smørrebrød og det er et hyggeligt sted med god betjening.

Jeg spiste et stykke smørrebrød med avokado og en osteplatte. Begge dele smagte skønt. Desserten var restaurantens specialitet - jordbærmad og den var nytænkende og interessant.

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, StefanWDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

32-36 af 43 anmeldelser

Anmeldt 2. juli 2020 fra mobile enheder

Med en erfaring af 20 somre i Blokhus, må jeg sige at renoveringen af Hawet er lige hvad byen har manglet. Super lækkert smørrebrød til meget fair priser.
Jeg kan særligt anbefale kartoffelmaden og eventuelt en jordbærmad som "dessert".

Sød og imødekommende betjening

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, 186adame
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 fra mobile enheder

Super lækkert frisksmurt smørrebrød. Stort udvalg - kan anbefale avokado m ørredrogn,radise og hvidløgsmayo på ristet hjemmebagt rugbrød - mmm
Sød og hurtig betjening i super hyggelig gårdhave eller med en halv fiskekutter indenfor. Kommer bestemt igen :)

Dato for besøg: juni 2020
Tak, rejsekuffert
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Super lækker smørrebrødsrestaurant, hvor både mad og service et helt i top! Anbefales til enhver anledning :-)

Dato for besøg: juni 2020
1  Tak, sarahnV2664AJ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 fra mobile enheder

Super lækkert smørrebrød, anrettet virkelig indbydende,sød og venlig betjening. Hyggelig gårdhave, alt er nymalet og flot. Slå vejen forbi, det kan absolut anbefales.

Dato for besøg: juni 2020
1  Tak, MichaelH10228
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Hawet Blokhus, kiggede også på

Blokhus, Jammerbugt Kommune
Blokhus, Jammerbugt Kommune
 
Blokhus, Jammerbugt Kommune
Blokhus, Jammerbugt Kommune
 

Har du været i Hawet Blokhus? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering