Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed hotel met uitstekende keuken.”
Anmeldelse af WestCord Hotel Schylge

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
WestCord Hotel Schylge
Vurderet som nr. 1 ud af 6 hoteller i West-Terschelling
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 29. juli 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2011
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, JDvD
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (406)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

401-405 af 406 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2011
Google Oversæt

Værelsestip: Neem zeezijde, het uitzicht is echt super
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Roland73amsterdam
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2011
Google Oversæt

Værelsestip: Zeezijde-kamer en -suite vragen
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, JohannaCarelSr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. maj 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, dutchcouple_9
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2010
Google Oversæt

    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Oldenhaag
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af West-Terschelling
0.9 km væk
Hotel Bornholm
Hotel Bornholm
Nr. 3 af 6 i West-Terschelling
62 anmeldelser
4.2 km væk
Paal 8 Hotel aan Zee
Paal 8 Hotel aan Zee
Nr. 2 af 6 i West-Terschelling
589 anmeldelser
0.5 km væk
WestCord ApartHotel Boschrijck
WestCord ApartHotel Boschrijck
Nr. 3 af 10 i Terschelling-øen
171 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
7.5 km væk
Hotel de Walvisvaarder
0.9 km væk
Hotel Nap
Hotel Nap
Nr. 5 af 6 i West-Terschelling
74 anmeldelser
13.4 km væk
Westcord Strandhotel Seeduyn
Westcord Strandhotel Seeduyn
Nr. 1 af 7 i Vlieland-øen
325 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i WestCord Hotel Schylge? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om WestCord Hotel Schylge

Adresse: Burgemeester van Heusdenweg 37, 8881 ED West-Terschelling, Terschelling-øen, Holland (Tidligere Golden Tulip)
Beliggenhed: Holland > Friesland Province > Terschelling-øen > West-Terschelling
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 6 hoteller i West-Terschelling
Prisområde: 819 kr.-1.772 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — WestCord Hotel Schylge 4*
Antal værelser: 98
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på WestCord Hotel Schylge. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Golden Tulip West-Terschelling
West-Terschelling Golden Tulip

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering