Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ottimo cibo.. musica.. feste in piscina.. gentilezza”
Anmeldelse af Bal Harbour

Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i San Teodoro
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Bal Harbour
Vurderet som nr. 24 ud af 27 hoteller i San Teodoro
Anmeldt 14. juli 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2017, rejste med venner
Tak, Marikkar
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (55)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 55 anmeldelser

Anmeldt 2. januar 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2016, rejste med venner
2  Tak, Andrea Z
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2016, rejste med venner
Tak, Luca S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2016, rejste som par
1  Tak, Mellimeli
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2016, rejste som par
Tak, alemarti1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i San Teodoro
0.8 km væk
Hotel Terradimare Resort & Spa
Hotel Terradimare Resort & Spa
Nr. 13 af 27 i San Teodoro
258 anmeldelser
0.5 km væk
Hotel Bonsai
Hotel Bonsai
Nr. 17 af 27 i San Teodoro
178 anmeldelser
0.2 km væk
Hotel Ristorante La Palma
Hotel Ristorante La Palma
Nr. 5 af 27 i San Teodoro
276 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.3 km væk
Hotel Scintilla
Hotel Scintilla
Nr. 9 af 27 i San Teodoro
293 anmeldelser
0.8 km væk
Hotel Stella Marina
Hotel Stella Marina
Nr. 11 af 27 i San Teodoro
195 anmeldelser
0.3 km væk
Hotel Al Faro
Hotel Al Faro
Nr. 25 af 27 i San Teodoro
154 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Bal Harbour? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Bal Harbour

Adresse: Via Stintino SNC, 08020, San Teodoro, Sardinien, Italien
Beliggenhed: Italien > Sardinien > Province of Olbia-Tempio > San Teodoro
Faciliteter:
Restaurant
Hotelstil:
Vurderet som nr. 24 ud af 27 hoteller i San Teodoro

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering