Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ottimo”
Anmeldelse af Il Pozzo di San Paolo

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Galatina
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Il Pozzo di San Paolo
Vurderet som nr. 9 ud af 34 B&B'er/kroer i Galatina
Anmeldt 14. september 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2016, rejste som par
Tak, Toni A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

4-8 af 35 anmeldelser

Anmeldt 3. september 2016
Google Oversæt

Værelsestip: Ampi spazi nel centro di uno dei più belli centri storici del Salento
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
2  Tak, Maurizio P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2016, rejste med venner
Tak, Andrea T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. maj 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: December 2015, rejste med familie
1  Tak, Francesca G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. maj 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2016, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Debora T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
QuellidelPozzo, Responsabile relazioni pubbliche hos Il Pozzo di San Paolo, svarede på denne anmeldelseSvarede 25. maj 2016
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Galatina
1,6 km væk
Hermitage Hotel
Hermitage Hotel
Nr. 2 af 3 i Galatina
283 anmeldelser
4,8 km væk
Hotel Villa Elisabetta
Hotel Villa Elisabetta
Nr. 1 af 3 i Galatina
139 anmeldelser
0,2 km væk
Hotel Residence Palazzo Baldi
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,9 km væk
Casa di Marco
Casa di Marco
Nr. 4 af 14 i Galatina
9 anmeldelser
0,7 km væk
Il Torrino
Il Torrino
Nr. 2 af 14 i Galatina
26 anmeldelser
0,5 km væk
La Naca Della Taranta B&B
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Il Pozzo di San Paolo? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Il Pozzo di San Paolo

Adresse: Corso Giuseppe Garibaldi 7, 73013, Galatina, Italien
Beliggenhed: Italien > Puglia > Province of Lecce > Galatina
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis parkering Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Hotelstil:
Vurderet som nr. 9 ud af 34 B&B'er / kroer i Galatina
Prisområde: 149 kr.-223 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 3

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering