Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Priceline130 US$
eDreams130 US$
Vio.com131 US$
Agoda.com131 US$
Tripadvisor131 US$
ZenHotels.com
Vis 8 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Anmeldt d. 31. juli 2023

Hyggeligt bed and breakfast med Dejligt værelse plads til 2 voksen og 2 børn, der var hvad man havde brug for.

Dejlig morgenmad😍 flot dække op
Alt i alt en positiv oplevelse.

Dejlige omgivelser

🥰🥰🥰😍😍😍😍😜😀

Dato for ophold: juli 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Anitha S
Anmeldt d. 20. juni 2023

Fantastisk sted i nogle skønne fredfyldte rammer. Dejlige værelser og lækker morgenmad. Top hygiejne og servicemindet vært. Prikken over i'et var, at vi måtte have vores lille hund med , som hyggede sig med værtens hund. Vi følte os alle virkelig velkommen. Kan varmt anbefales.

• Rejsetype: Rejste som par
Tak, lene S
Anmeldt d. 17. juni 2023

Hyggeligt og roligt sted, rigtig flot morgenmad, venligt personale, som er meget serviceminded. Glæder os til vi næste gang kommer en tur forbi. Alt godt herfra. Værelser gode og rummelige flot og stor have.

• Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Thomas B
Anmeldt d. 3. juni 2023

Fra 1.-2. juni havde vi en overnatning. Der var gjort klar til os med et dejligt værelse ud tien. en stor dejlig have. I haven var der blomster og borde og stole, så man kunne nyde parken, og eventuelt tage sin mad med ud.
Indenfor var der små hyggelige stuer og et stort køkken hvor der var mulighed for at lave mad samt køleskab med drikkevarer, som kunne købes.
Den søde værtinde havde sørget for et værelse tæt på toilet, så det ikke var et problem at skulle ud på gangen.
Om natten kunne man have åbne vinduer og nyde fuglesangen om morgen. Det var et meget fredfuldt sted med gåafstand til Guldborgsund.
Til morgenmad var der alt hvad hjertet begærer.
Sød værtinde som gjorde opholdet meget behageligt.
Ulla og John

• Rejsetype: Rejste som par
Tak, Ulla I
Anmeldt d. 21. maj 2023

Man føler sig velkommen fra man træder ind i de historiske tjenestefolksboliger. Dejligt hyggeligt værelse og god information om området.
Personlig og vedkommende morgenmadsservering med en passende portion morgenmad med godt udvalg.
+walk-in maxi bar. Så har man set det med 😎
Vi kommer igen!