Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Anmeldt d. 6. september 2020

Fint lille hotel med smuk beliggenhed. Nem indtjekning. Værelserne er små, men fin til en overnatning eller 2.
Værelserne havde ingen lydisoleringen, hverken til gangen eller værelset ved siden af. Det gav en del støj, når folk kom og gik.
Morgenmaden var ok.

Dato for ophold: september 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, R4630OHmarianneb
Anmeldt d. 24. januar 2019 fra mobile enheder

Jeg har haft fornøjelsen af at besøge hotellet 2 gange. Begge gange har været en dejlig oplevelse. Personalet er servicemindet og imødekommende. Maden er i top og selve hotellet er hjemligt og med en afslappet atmosfære. Jeg kan på det varmeste anbefale hotel liselund.

Dato for ophold: januar 2019
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, carstenlinnemann
Anmeldt d. 9. oktober 2018

I forbindelse med Nykøbing F, revyen havde vi booket os ind på Hotel Liselund. Hyggeligt lille hotel med dejlige komfortable værelser og en god og serviceminded betjening, som varmt kan anbefales.Vi vil anvende hotellet igen.

Dato for ophold: august 2018
Tak, Poul704
Anmeldt d. 3. oktober 2018 fra mobile enheder

Hvis du ønsker en afslappet weekend med god mad sød betjening og måske et par gode runder golf kan Liselund hotel klart anbefales. Pæne rene værelser, rengøring hver dag med udskiftning af håndklæder og altid nærværende personale med en sjov bemærkning.

Dato for ophold: september 2018
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, JanVallys
Anmeldt d. 18. december 2016

Her får du meget for pengene: fantastisk beliggenhed tæt ved vandet og 5 min. kørsel til centrum af Nykøbing. Selvom værelserne er bittesmå, så fungerer det med dejlige senge og hyggelig indretning. Haven er skøn og betjeningen altid varm og venlig.

Dato for ophold: december 2016
  • Rejsetype: Rejste som par