Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Kim Normann
Helsinge, Danmark

Godt hotel

Anmeldelse af Hotel Falster
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt for 5 uger siden
Pænt og ordentligt hotel. God mad og flot morgenbord. Godt værelse med god plads. Kommer her gerne igen. Stedet er et godt og prisbilligt udgangspunkt for at se Nykøbing Falster revyen. Venligt personale med godt humør. Ikke det billigste hotel i byen, men en god oplevelse
Dato for ophold: august 2024
Rejsetype: Rejste med venner
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerVærelser
4,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Hotel Liselund
Go to your Happy Price
  • eDreams
Gratis wi-fi
View from the upstairs porch. The pond is frozen but you cans see the water in the background
4.1 km fra Hotel Falster
1.000 kr.
    8.8 km fra Hotel Falster
    Vis flere hoteller i Nykøbing Falster
    Anmeldt d. 20. juni 2024 fra mobile enheder

Et rigtig godt og veldrevet hotel. Gode værelser, der bliver fint rengjort hver dag. Lækker morgenmad i et stort, smukt lokale med højt til loftet og Verner Panton-lamper. Og ikke mindst: en god restaurant, der har åbent til kl. 21, hvor man kan spise lækker mad tilberedt af dygtige kokke, og ikke mindst: serveret af professionnelle og supersøde tjenere. Det er anden gang, jeg bor på Hotel Falster som censor. Fuld anbefaling.

Dato for ophold: juni 2024
    Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    Tak, LooooveAsia
    Anmeldt d. 8. april 2024

Mit livs hurtigste hotel check-in: Ved ankomst til skranken sagde jeg mit navn. Efter tre sekunders blik på en skærm sagde den flinke mand: "Jamen det er jo nr. 214" og rakte ud efter nøglen "Ligeud og op. Velkommen!".
    Hotellet er lidt gammeldags, men nydeligt og rent. Personalet var venlige og morgenmaden ganske fin.
    Til vores brug - en afslappende weekend - var det udmærket!

Dato for ophold: april 2024
    • Rejsetype: Rejste som par
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
      • Renlighed
    Tak, mettefodense
    Anmeldt d. 9. juni 2023 fra mobile enheder

Vi er netop tjekket ud fra Hotel Falster efter en enkelt overnatning.

Hotellet er fint. Meget flot restaurant og receptionsområde. Værelset var lidt slidt, men rent og pænt, og med alt, hvad vi havde brug for. Det eneste minus var sengen - den var ikke god.

Vi spiste både aftensmad og morgenmad på hotellet, og begge dele var rigtig godt - i hyggeligt lokale.

Sødt og venligt personale både i reception og restaurant - og begge steder med en dejlig humor.

Vi kommer helt sikkert igen en anden gang.

Dato for ophold: juni 2023
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, KCH6900
    Anmeldt d. 15. maj 2023

Havde booket 2 dobbeltværelser 11/4-23 med ankomst fredag eftermiddag d. 12/5-23. Blev mødt af en kvindelig receptionist der tydeligvis ikke nød sit arbejde. Hun startede med at tale rigtig grimt til 2 ældre par der stod foran os. Ikke noget med Velkommen eller andet der indgød, at man glædede sig til gæster.
    Vi blev såmænd HELLER IKKE mødt med et Velkommen, men valgte i stedet at spørge bebrejdende hvem af os der skulle ha’ handicapværelset med en sygeseng, som de i øvrigt ikke havde fået. Vi fortalte vi havde booket 2 alm. dobbeltværelser, og bestemt IKKE havde booket et handicapværelse. Det havde hun fået en mail på fra os sagde hun. Da vi bad om at se den ‘kunne hun ikke finde den’…!
    Vi ville så få et alm. dobbeltværelse, men det viste sig ganske rigtigt at være et handicapværelse som vi selvfølgelig ikke havde bestilt. Da vi påtalte det blev vi mødt af en anden receptionist med nogle grimme svar som ikke behøves gengivet her. ‘Undskyld’ eller ‘Vi beklager’ er ord man ikke bruger på hotellet. Det findes simpelthen ikke her…
    Vi fik da lidt rabat på vores anstrengelser, men det havde man så valgt at lægge til regningen i stedet for at trække det fra..!
    Vi spurgte også om det var muligt at købe 2 øl. Der blev slet ikke kigget op, men bare peget i retning af baren og sagt: “ Derhenne”.
    Næste gang bliver det IKKE her vi bestiller en overnatning..
    Et godt råd til hotellets ledelse…. Ryd op i personalet eller ta’ en ALVORLIG snak om kundepleje..

Værelsestip: Overvej at finde et andet sted… Dårlig kundeservice…
    Dato for ophold: maj 2023
    • Rejsetype: Rejste som par
    Tak, 115henrikh
    Anmeldt d. 20. september 2022

Vi var to par som besøgte dette hotel, som har dejlige rolige værelser. Morgenmaden var perfekt og det blødte æg var BLØDKOGTE og varme (andre steder er de ofte hårdkogte).
    Hotellet kan varmt anbefales

Dato for ophold: september 2022