Laveste priser for dit ophold
Expedia.com
Hotels.com
Priceline
161 US$
Refusionsberettiget før fre. 8. dec.
Forudbetaling er ikke nødvendig
Go to your Happy Price
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Vis 11 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Hoteller i nærheden
Anmeldt d. 1. oktober 2021

Vi havde valgt at holde vores tvillingers konfirmation på Hotel Falster, og sikke en fantastisk oplevelse.
Alt spillede max: flot borddækning, lækker mad, fantastiske tjenere (især overtjeneren), fleksibilitet da der var mange indslag og god dialog.
Vores børn havde den bedste dag, og gæsterne roste alt. En helt speciel tak, skal lyde til overtjeneren. Vi fik desværre ikke fat i hans navn, men han kom vist fra Tyrkiet. ALLE gæster elskede ham og hans fantastiske humør.
Det kan blandt andet nævnes, at han gjorde noget helt særligt ud af de to yngste gæster (på 1 og 4 år).
Vi kan simpelthen ikke rose nok. TAK.
Vi kommer igen.

Dato for ophold: september 2021
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, Gletajo
Anmeldt d. 18. september 2021 fra mobile enheder

Besøg med seks af vore venner. Dejlig oplevelse, gode værelser, super mad, professionel betjening. Kan anbefale stedet kommer der gerne igen. Rimelige priser. Meget fint med arrangeret gratis transport til og fra revyen. Erik B

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, erikbY8905MD
Anmeldt d. 27. juni 2021

Ingen stjerner. Gerne minus 3 hvis var muligt.
Havde booket værelse med dobbeltseng/topmadrasse. Vi får henvist et værelse med adskilte senge + krofatter samtidig er ubehøvlet, vi kan få det værelse og slut.
Den dårligste behandling jeg nogensinde har oplevet på et hotel.
Aldrig har vi oplevet så dårlige senge. Når man sætte sig ned kunne man mærke fjedererne i bagen. På ingen måde et 3-stjernet hotel værdigt.

Dato for ophold: juni 2021
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, johnhU1954TT
Anmeldt d. 28. november 2020

Må virkelig anbefaler hotel Falster, føler sig velkommen lige fra man ankommer til hotellet, lækkert dobbelt værelse, veltilberedt 2 retters menu i den flotte restaurant, og sikken en service, fra tjeneren, morgenmad bestå af en kæmpe buffet, vi havde et gavekort fra smal danish hotels, er kørte som det skulle, kommer gerne igen.

Dato for ophold: november 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Martin P
Anmeldt d. 14. oktober 2020

Vi valgte Hotel Falster til et par dages afslapning. Et rigtig godt hotel med en dejlig modtagelse i receptionen, smilende og sød.
Vi fik et rigtig godt værelse som var meget rent og pænt.
Aftensmaden i restauranten var meget perfekt, intet at sætte en finger på. Tjenerne var utrolige venlige.
Vi kommer meget gerne igen.

Dato for ophold: oktober 2020
    • Søvnkvalitet