Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (587)
Filtrer anmeldelser
587 resultater
Medlemsvurdering
282
237
43
18
7
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
282
237
43
18
7
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 587 anmeldelser
Anmeldt d. 18. juli 2021

Dejligt sted med masser af muligheder og aktiviteter for hele familien. Fantastisk olympisk svømmebassin. Tennis. Padel. CrossFit. Badminton. Yoga. Spinning. Sødt staff . God service.

Mulighed for buffet eller a la carte

Alt i alt et dejligt sted

Dato for ophold: juni 2021
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 92birgitp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Playitas Resort, Director General hos Playitas Aparthotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. juli 2021
Google Oversæt

Dear 92birigtp

Thank you for visiting Playitas Resort and your valued feedback that helps us to constantly improve. We are very pleased that you liked your trip.

Hope to welcome you very soon again.

Your Playitas Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. juli 2021

Super sted for hele familien , masser af sport for alle. Dejligt pool område med god plads. Meget venlig staff på hele området.

Hel nye padel baner og ny renoveret gym. Rigtig gode cykler fra deres udlejnings center.

Alt i alt et super ophold for hele familien.

Dato for ophold: april 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, P7556IFthomasn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Playitas Resort, Director General hos Playitas Aparthotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. juli 2021
Google Oversæt

Dear P7556iFthomasn

We are very pleased to meet your expectations and wish to welcome you soon.

Your Playitas Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. maj 2021 fra mobile enheder

4 uger på Playitas Hotel som led i mine forberedelser mod mine triatlonstævner i 2021 - og må sige at det har levet op til alle mine forventninger. Dejlig mad, godt vejr, gode faciliteter og venligt personale; Skud ud til Lasse! Varmeste anbefalinger herfra!

Dato for ophold: april 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Scott S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Playitas Resort, Director General hos Playitas Aparthotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. maj 2021
Google Oversæt

Dear Scott,

Thank you for taking the time to rate Playitas Resort and these excellent remarks, We are thriled to read you have had a great holidays and that you like our concept. We are pleased you have enjoyed the sports facilities and the restaurant with our excellent choice and variety of products. Your compliments will be forwarded to our staff immediatelly

Kind regards
Team Playitas


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. november 2020

Vi var afsted i december i 10 dage, og fik Playitas Aparthotel anbefalet af en kammerat. Det var helt klart en fantastisk anbefaling. Dejligt sted, fantastisk personale som altid var tilstede og hjælpsomme, maden var rigtig god og varieret specielt når man har meget kræsne børn, mange aktiviteter til både voksne og børn, rigtig fin pool og dejligt med en altan til at kunne koble af om aftenen. En meget tilfreds familie som helt klart kommer igen.

Dato for ophold: december 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Rune C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Playitas Resort, Director General hos Playitas Aparthotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. november 2020
Google Oversæt

Dear Rune,

Thank you for taking the time to rate us. We are please you have enjoyed your holidays with us. We will forward your compliments to our staff. We are thriled to read you have had a great holidays and that you like our concept.

We are very pleased to meet your expectations and wish to welcome you soon.

Kind regards
Playitas Team.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. november 2020

Lækkert sted med dejlige omgivelser. Godt venligt personale. Behageligt klima. Rent og dejligt område. God mad med fint udvalg på menuen. Glade folk alt i alt et sted man gerne vil komme til når det bliver muligt.

Dato for ophold: marts 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Christiannybruger
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Playitas Resort, Director General hos Playitas Aparthotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. november 2020
Google Oversæt

Dear Christian,

Thank you for taking the time to rate Playitas Resort and these excellent remarks, The compliments about the food, and the staff make us proud as the whole team is working hard to ensure a memorable stay for every single guest.We are very pleased to meet your expectations and wish to welcome you soon.

Kind regards
Playitas Team.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser