Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“"posto bellissimo"”
Anmeldelse af Hotel Sant'Agata

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Hotel Sant'Agata
Vurderet som nr. 2 ud af 12 hoteller i Sant'Agata sui Due Golfi
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 20. juli 2012
Google Oversæt

Overnattede: September 2011, rejste som par
Tak, fefecchia
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (437)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

342-346 af 437 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Patrizia M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, difram
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, beatrice80
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2012
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2012, rejste som par
Tak, LuigiC53
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Sant'Agata sui Due Golfi
0,8 km væk
Grand Hotel Due Golfi
Grand Hotel Due Golfi
Nr. 1 af 12 i Sant'Agata sui Due Golfi
849 anmeldelser
0,8 km væk
Grand Hotel Hermitage & Villa Romita
Grand Hotel Hermitage & Villa Ro...
Nr. 3 af 12 i Sant'Agata sui Due Golfi
1.030 anmeldelser
0,5 km væk
Hotel Iaccarino
Hotel Iaccarino
Nr. 5 af 12 i Sant'Agata sui Due Golfi
576 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,7 km væk
Hotel Oasi Olimpia Relais
Hotel Oasi Olimpia Relais
Nr. 4 af 12 i Sant'Agata sui Due Golfi
344 anmeldelser
3,6 km væk
Hotel Delfino
Hotel Delfino
Nr. 4 af 47 i Massa Lubrense
913 anmeldelser
0,7 km væk
Hotel La Pergoletta
Hotel La Pergoletta
Nr. 7 af 12 i Sant'Agata sui Due Golfi
98 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Sant'Agata? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Sant'Agata

Adresse: Via Dei Campi 8/A, 80061 Sant'Agata sui Due Golfi, Massa Lubrense, Italien
Beliggenhed: Italien > Campania > Province of Naples > Massa Lubrense > Sant'Agata sui Due Golfi
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis morgenmad Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 1 bedste lavprishotel i Sant'Agata sui Due Golfi
Nr. 2 luksushotel i Sant'Agata sui Due Golfi
Nr. 3 familiehotel i Sant'Agata sui Due Golfi
Nr. 3 romantisk hotel i Sant'Agata sui Due Golfi
Prisområde: 298 kr.-335 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Hotel Sant'Agata 4*
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Hotels.com, TripOnline SA og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Sant'Agata. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Sant'agata Italy
Hotel Sant Agata
Sant Agata Hotel

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering