Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfetto”

Bed and Breakfast Il Postale
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Bed and Breakfast Il Postale
Vurderet som nr. 5 ud af 16 B&B'er/kroer i Castel di Sangro
Anmeldt 1. november 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: November 2016, rejste med familie
Tak, Domenico R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (36)
Der er nyere anmeldelser for Bed and Breakfast Il Postale
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

6-10 af 36 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2016, rejste alene
Tak, maurotram80
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. marts 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, nonsolovela
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2016
Google Oversæt

Værelsestip: tutto senza rumori
  • Overnattede: Februar 2016, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Emilio G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2016, rejste med familie
1  Tak, 4EDA4
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Castel di Sangro
0.7 km væk
Albergo Il Giardino del Rio
Albergo Il Giardino del Rio
Nr. 3 af 5 i Castel di Sangro
95 anmeldelser
1.2 km væk
Hotel Don Luis
Hotel Don Luis
Nr. 4 af 5 i Castel di Sangro
153 anmeldelser
0.6 km væk
Il Tiglio Hotel
Il Tiglio Hotel
Nr. 1 af 5 i Castel di Sangro
173 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1.6 km væk
Sport Village Hotel & Spa
Sport Village Hotel & Spa
Nr. 2 af 5 i Castel di Sangro
529 anmeldelser
0.4 km væk
B&B-RESIDENCE RAGGIO DI SOLE
B&B-RESIDENCE RAGGIO DI SOLE
Nr. 3 af 16 i Castel di Sangro
49 anmeldelser
2.6 km væk
Hotel La Fenice
Hotel La Fenice
Nr. 4 af 16 i Castel di Sangro
78 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Bed and Breakfast Il Postale? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Bed and Breakfast Il Postale

Adresse: Corso Vittorio Emanuele 11, 67031 Castel di Sangro, Italien
Beliggenhed: Italien > Abruzzo > Province of L'Aquila > Castel di Sangro
Hotelstil:
Vurderet som nr. 5 ud af 16 B&B'er / kroer i Castel di Sangro
Antal værelser: 7

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering